Ακυρώνουν την εμφάνιση τους ως support στους Megadeth οι Rotting Christ

11/05/2005 @ 05:51
Μετά από τις συνεχείς δηλώσεις του Dave Mustaine και αφού το σήριαλ φαίνεται να οδεύει προς λήξη, η απόφαση περί του τραγικού και συνάμα σοβαρού θέματος που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες, πάρθηκε: οι Rotting Christ ακυρώνουν τις εμφανίσεις τους ως support στις 2 συναυλίες των Megadeth τον Ιούνιο. Ο ίδιος ο Mustaine ισχυρίζεται ότι εδώ και τρία χρόνια έχει αλλάξει τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, στρεφόμενος στο Χριστιανισμό, και δεν επιθυμεί να μοιράζεται το σανίδι με "σατανικά" συγκροτήματα. Στην αντίπερα όχθη, ο Σάκης Τόλης, frontman των Rotting Christ, έκανε την ακόλουθη δήλωση (μέσω του metal-temple.com) σχετικά με το συμβάν:


"Δυστυχώς βρισκόμαστε στην άσχημη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι εμφανίσεις μας σε δύο μεγάλα festival ακυρώνονται (κάτι που έχει γίνει αρκετές φορές και στο παρελθόν) και ο λόγος γι' αυτό δεν είναι άλλος από το όνομα της μπάντας. Ένα όνομα που εκφράζει την αντίθεση μας σε κάθε είδος θρησκείας, ένα όνομα που αντιτίθεται στις ψεύτικες αισθήσεις που δημιουργεί η αιώνια γαλήνη και ειρήνη, ένα όνομα-γροθιά στη συντηρητική βάση των υποκριτικών και θρησκευόμενων, όπως αποκαλούνται, δημοκρατικών κοινωνιών.

Απ' ότι φαίνεται, οι Μέσοι Χρόνοι επανεμφανίζονται και στη νέα χιλιετία και το metal πρέπει να υποστηρίξει την ελευθερία της σκέψης, κάτι που κάνει από την πρώτη στιγμή".
  • SHARE
  • TWEET