Ακούστε τους Madleaf να διασκευάζουν The Sound

27/03/2013 @ 10:55
Οι Madleaf επέστρεψαν. Και αυτή τη φορά πιο δυναμικά από ποτέ!

Το "I Can't Escape Myself" των The Sound επέλεξαν να διασκευάσουν για να μας ανοίξουν την όρεξη και να μας δώσουν μια ιδέα τι πρόκειται να ακολουθήσει με το καινούργιο άλμπουμ τους, που θα είναι έτοιμο στο άμεσο μέλλον...

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια...δείτε τι δήλωσε το ίδιο το συγκρότημα και ανεβάστε τα decibel στο κόκκινο... enjoy!

«Με καινούργια μέλη στην μπάντα πλέον και μετά από ένα πετυχημένο live στο 6 D.O.G.S. στην Αθήνα, ήρθε η στιγμή να δοκιμάσουμε και την δυναμική του νέου line-up στο studio. Ήδη έχουμε έτοιμα τα κομμάτια του νέου δίσκου και σύντομα θα μπούμε στο studio για την ηχογράφηση του άλμπουμ. Επειδή αυτή είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, θέλαμε να δώσουμε κάτι στους φίλους της μπάντας. Να ακούσουν και να πάρουν μια μικρή γεύση του τι μπορούν να περιμένουν ηχητικά απο εμάς στο νέο άλμπουμ. Το κομμάτι νομίζουμε πως δεν χρειάζεται συστάσεις. Το παίξαμε στο live μας και προς έκπληξή μας, πολύς κόσμος ερχόταν και μας έλεγε οτι έπρεπε να το ηχογραφήσουμε οπωσδήποτε. Και έτσι μας μπήκε η ιδέα. Η επιλογή των Devasoundz Studios και του Φώτη Βενάρδου στη μίξη ήταν μονόδρομος. Το αποτέλεσμα μας έχει ικανοποιήσει πλήρως παρόλο που προήλθε με συνοπτικές διαδικασίες. Τραβήξαμε μερικά βίντεο κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων και με την πολύτιμη βοήθεια της Ελένης Χούμη φτιάξαμε αυτό το συνοδευτικό video. Rock on και ελπίζουμε να σας δούμε όλους σε κάποιο live μας σύντομα.»
VIDEO

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET