Ακούστε live τρία νέα τραγούδια των Clutch

H μπάντα από το Maryland επέστρεψε στις συναυλίες και παρουσίασε δείγμα της νέας τους δουλειάς

03/01/2015 @ 13:21
Μετά από τρεις μήνες διακοπής, οι Clutch γύρισαν… σπίτι τους, δηλαδή στη σκηνή.

Τους τελευταίους μήνες ολοκλήρωσαν το γράψιμο και την προπαραγωγή του διάδοχου του "Earth Rocker". Η μίνι-περιοδεία τους, λήγει στις 12/1 στο Τέξας, όπου και θα εγκατασταθούν για να ηχογραφήσουν το νέο δίσκο. Ο Fallon θεωρεί πως σίγουρα θα έχει πολλές ομοιότητές με τον προκάτοχό του, καθώς ο δίσκος ξεκίνησε να γράφεται σχεδόν αμέσως μετά το τέλος της ηχογράφησης του "Earth Rocker".

O Fallon συνεχίζει: «Παίζοντας στο στούντιο, όταν ακούμε ένα riff και όλοι λέμε, άστο στην άκρη, το 'χουμε ξανακούσει. Αυτό είναι κάτι καλό, ωθούμε τους εαυτούς μας να κάνουμε κάτι νέο. Αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να εμπιστεύεσαι τις δυνάμεις σου και τα όριά σου. Για παράδειγμα, όταν παίζαμε το "D.C. Sound Attack!", είπαμε, είναι τόσο Clutch! Και ο παραγωγός γυρίζει και μας λέει, αφού είστε οι Clutch, ποιο είναι το πρόβλημα;»

Aκούστε από εδώ το νέο τραγούδι με τίτλο (τουλάχιστον έως τώρα) "ZZ" και ακόμα δύο (τα "Indestructible" και "Energy Weapons") από εδώ. Οι Clutch θα ξεκινήσουν νέα περιοδεία τον Μάιο και ήδη έχουν «κλείσει» σε φεστιβάλ όπως τα Download Festival, Rock Am Ring και FortaRock.
  • SHARE
  • TWEET