Ακούστε αποσπάσματα από όλα τα νέα τραγούδια των Machine Head

Το πολυαναμενόμενο "Bloodstone & Diamonds" κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου

29/10/2014 @ 13:40
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο επίσημο site της metal μπάντας από το Σαν Φρανσίσκο, MachineHead1.com, παντώντας εδώ.

Κλικάροντας σε διάφορα σημεία στο εξώφυλλο του νέου δίσκου, θα πάρετε μια γεύση και από τα 12 νέα τραγούδια. O Flynn μίλησε στο Metal Hammer για την μουσική κατεύθυνση της νέας τους δουλειάς:

«Είναι ένας αληθινά heavy δίσκος με ένα σκοτεινό και διαβολικό vibe σε πολλές στιγμές αλλά έχω στην αίσθηση πως υπάρχει και rock vibe. Είναι απογυμνωμένος σε αρκετά σημεία κάτι που μου αρέσει. Όταν ηχογραφήσαμε τα demos, το κάναμε με τη μία και αυθόρμητα. Θέλαμε να το κρατήσουμε αυτό και στο δίσκο».

Οσο για τον τίτλο είπε πως «χωρίς να θέλω να το φιλοσοφήσω, οι πολύτιμοι λίθοι και τα διαμάντια αντιπροσωπεύουν δύο από τα πιο ισχυρά και σκληρά υλικά της Γης. Σε πολλούς πολιτισμούς, αυτοί οι ματωμένοι λίθοι, προστατεύουν από το Κακό και συμβολίζουν τη δικαιοσύνη. Το διαμάντι είναι δυνατό σαν τη μουσική μας και μου θυμίζει το logo που έφτιαξα πριν 22 χρόνια και έγινε σύμβολο της μπάντας».

  • SHARE
  • TWEET