Absu, Zemial και Obduktion ζωντανά στο AN Club, αυτό το Σάββατο. Κερδίστε προσκλήσεις!

05/09/2011 @ 14:54
Το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011 στην σκηνή του ΑΝ Club θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στη χώρα μας οι κορυφαίοι στο χώρο του black/thrash Αμερικανοί Absu!

Αυτή θα είναι μια μοναδική ευκαιρία να δείτε απο κοντά το συγκρότημα του drummer-φαινόμενο, Proscriptor!

Οι Absu ιδρύθηκαν το 1990 στο Texas των Ηνωμένων Πολιτειών και αριθμούν πέντε studio άλμπουμ αλλά και πολλά demo και EP. Τα χαρακτηριστικά που τους κάνουν τόσο ξεχωριστούς είναι η θεματολογία τους (Sumerian / Mesopotamian / Celtic Mythology, Occultism), αλλά κυρίως οι μοναδικές εκτελεστικές δυνατότητες του χαρισματικού ηγέτη της μπάντας, Proscriptor!

Mαζί τους οι Zemial, που επιστρέφουν στην πατρίδα τους μετά από τριάμιση χρόνια για να παρουσιάσουν το υλικό από το νέο τους άλμπουμ "Nykta" αλλά και στιγμές από τις προηγούμενες δουλειές τους, με τις οποίες έκαναν τους απλούς αλλά και πολλούς επώνυμους μεταλλάδες να παραμιλούν!

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Αθηναίοι death metallers Obduktion, που θα παρουσιάσουν τον νέο τους άλμπουμ, "Pain Chronicles", το οποίο αποσπά μόνο θετικά σχόλια από κριτικούς και οπαδούς.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30, το live θα ξεκινήσει στις 21:00.
Eίσοδος 25 ευρώ (δε θα υπάρξει προπώληση).

Το Rocking.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες του δύο μονές προσκλήσεις για το live των Absu, Zemial, Obduktion, αυτό το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου, στο AN Club.

Για να διεκδικήσετε μία από αυτές, στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του "Absu" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) και την απάντηση στην ακόλουθη ερώτηση: Για ποιό (μεγάλο) συγκρότημα έκανε audition ο drummer της μπάντας, Proscriptor, το διάστημα 2001-2002, αφού έβαλε τους Absu στον πάγο, αλλά τελικά δεν πήρε τη θέση;

Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου στις 21:00. Οι δύο νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση μεταξύ όσων απάντησαν σωστά στην παραπάνω ερώτηση, θα ενημερωθούν μέσω e-mail την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου.

Καλή τύχη!
  • SHARE
  • TWEET