Βιβλίο για την ιστορία του αμερικανικού black metal με πρόλογο από τον Thomas Gabriel Fischer

Στο βιβλίο θα περιλαμβάνονται συνεντεύξεις και φωτογραφικό υλικό από πληθώρα συγκροτημάτων

19/10/2020 @ 11:13

Το γνωστό περιοδικό Decibel, μέσω του Decibel Books, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του "USBM: A Revolution Of Identity In American Black Metal".

Το βιβλίο αυτό, έκτασης 544 σελίδων και με σκληρόδετο εξώφυλλο, επιχειρεί να καταγράψει την σκηνή του αμερικανικού black metal, από τις απαρχές της στα '90s έως σήμερα.

Σε μια περίοδο 30 χρόνων, αποτυπώνεται η προσπάθεια των συγκροτήματων της σκηνής να διαφοροποιηθούν από τις κυρίαρχες σκανδιναβικές σκηνές της δεκαετίας του '90, μέχρι την σταδιακή ηχητική τους απομάκρυνση από τον πυρήνα του ιδιώματος, σε μια προσπάθεια αναζήτησης ξεχωριστής ταυτότητας.

Ο θρυλικός Tom G. Warrior (Hellhammer, Celtic Frost, Triptykon), έγραψε μια ξεχωριστή εισαγωγή για το βιβλίο, το οποίο μπορείτε να προπαραγγείλετε εδώ.

Στο βιβλίο θα περιλαμβάνονται μαρτυρίες και συνεντεύξεις, μαζί με αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό, από μπάντες - θεμελιωτές της σκηνής όπως οι Von, Profanatica, Absu, τους Weakling, Leviathan, Xasthur που επέφεραν μια επανάσταση στον εν λόγω ήχο, φτάνοντας μέχρι το σήμερα και τους Wolves In The Throne Room, Panopticon και Deafheaven.

Δείτε επίσης:

Η ιστορία του Black Metal, από τους Venom μέχρι σήμερα

«A Buyer's Guide»: Thomas Gabriel Fischer

Νέο project από τον πρώην frontman των Celtic Frost, Thomas Gabriel Fischer

  • SHARE
  • TWEET