Οι Abba ξανά μαζί επί σκηνής για πρώτη φορά σε τριάντα χρόνια

«Είμαστε εδώ για να παρτάρουμε!»

07/06/2016 @ 12:31

Τα τέσσερα μέλη των Abba ανέβηκαν και τραγούδησαν στην σκηνή, ο ένας δίπλα στον άλλο, για πρώτη φορά σε πάνω από 30 χρόνια. Όλα έλαβαν χώρα στην Στοκχόλμη, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Την Κυριακή, σε privé γκαλά εορτασμού των 50 χρόνων από την πρώτη συνάντηση του διδύμου Björn Ulvaeus - Benny Andersson, οι δυο τους ενώθηκαν επί σκηνής με τις Agnetha Fältskog και Anni-Frid Lyngstadon στο Berns Salonger της Στοκχόλμης. Σύμφωνα με την σουηδική εφημερίδα Expressen, οι τέσσερίς τους συζήτησαν τα της καριέρας τους και τραγούδησαν μαζί την επιτυχία του '80, "Me And I", κάτι που πολλοί fan της μπάντας δεν προέβλεπαν να συμβεί ποτέ.

Η αυθόρμητη αυτή σύμπραξη γράφεται ότι ξεκίνησε όταν οι Lyngstad και Fältskog άρχισαν να απαγγέλουν στίχους από το τραγούδι σαν φόρο τιμής στους Andersson και Ulvaeus, πριν τα άλλα δύο τέταρτα των Abba ανέβουν στην σκηνή και κάνουν επίσημη την ολιγόλεπτη επανένωση. «Είμαστε εδώ για να το γιορτάσουμε», παραδέχτηκαν όλοι με πολύ καλή διάθεση.

Δεν έχει ακόμα βρεθεί κάποιο σχετικό video, αλλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν κάποιες φωτογραφίες από την βραδιά.

 

ABBA. #björnobenny #b&b50 #thankyouforthemusic

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Per Sundin (@perurban) στις

  • SHARE
  • TWEET