10 χρόνια Rocking.gr: Στις 15 Φεβρουαρίου το μεγάλο μας party!

01/02/2013 @ 14:35
Δέκα χρόνια Rocking.gr. Σαν ψέμα φαίνεται, ακόμα και σε εμάς που το τρέχουμε καθημερινά. Ένα site που ξεκίνησε από μια παρέα φίλων το 2002 και δέκα χρόνια αργότερα αποτελεί το κορυφαίο ελληνικό rock μουσικό portal. Και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά και τα επιτεύγματα αυτής της δεκαετίας, τα οποία βοήθησαν το site μας να γιγαντωθεί.

· 160 εκατομμύρια προβολές σελίδων, 6 εκατομμύρια επισκέπτες, 15 χιλιάδες άρθρα, 10 χιλιάδες συναυλίες και 5 χιλιάδες κριτικές δίσκων αυτά τα δέκα χρόνια
· Περισσότερα από 4 χιλιάδες κείμενα, μόνο για το 2012
· Χορταστικά αφιερώματα (όπως «Τα 100 καλύτερα άλμπουμ της δεκαετίας»)
· Δυναμικές μόνιμες στήλες (όπως «Rocking Raccoon», «Rock Culture», «10» και «Buyers Guide»)
· Χορηγίες επικοινωνίας των μεγαλύτερων συναυλιακών στιγμών της Ελλάδας (μεταξύ άλλων, Roger Waters, Red Hot Chili Peppers, Bon Jovi, και Rockwave Festival)
· Ανταποκρίσεις από τα σημαντικότερα φεστιβάλ του εξωτερικού (Download, Wacken, Werchter)
· Δυναμικό forum με περισσότερα από 14 χιλιάδες μέλη
· Facebook fan page με περισσότερα από 17 χιλιάδες μέλη
· Χιλιάδες ειδήσεις, χιλιάδες δισκοκριτικές, η πλουσιότερη και αμεσότερη ενημέρωση για τον συναυλιακό παλμό της χώρας και...

...«Ένα site, όλο το rock!»

Από την λίστα των αναμνήσεων δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τα Rocking.gr πάρτι, παρέα με τους φίλους μας ανά την Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αθήνα). Μας έφεραν πιο κοντά, τρυπώντας τις οθόνες που μας χωρίζουν, και επαναπροσδιόρισαν την ένταση του κεφιού στην πιο rock διασκέδαση. Αποτέλεσαν και αποτελούν σημεία αναφοράς και κινητήριο δύναμη για την εξέλιξη του site μας.

Μάθαμε ότι σας έλειψαν. Ξέρουμε ότι θέλετε να επιστρέψουν. Τι καλύτερο λοιπόν από μια πρόσκληση στα γενέθλιά μας; Γιατί Rocking.gr, χωρίς την Rocking κοινότητα, δεν νοείται! Έτσι, σαν ένα μικρό αλλά ειλικρινές «ευχαριστούμε» για όλα αυτά τα χρόνια υποστήριξης, συμμετοχής και αφοσίωσης, επιστρέφουμε, πιο δυνατοί και πιο rock από ποτέ, για ένα πάρτι που στοχεύουμε να θέσει νέα standard ποιότητας για τα Rocking parties!

Ημερομηνία: Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013
Διεύθυνση: Τώρα Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι
Πρόσβαση: Σταθμός μετρό «Κεραμεικός»
Ώρα: από τις 22:00 μέχρι το πρωί
Μουσική: Rocking.gr proofed
Είσοδος: Ελεύθερη

Facebook event εδώ.

  • SHARE
  • TWEET