Planet Of Zeus @ Six D.Ο.G.S., 12/10/14

Το δηλώνουμε υπεύθυνα... Είμαστε εθισμένοι στα live των Planet

Από τον Αντώνη Τζιράκη, 13/10/2014 @ 14:56
Κυριακή απόγευμα στην Αθήνα και, ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα, ξαφνικά έσκασε η βόμβα από την αγαπημένη μπάντα της πόλης. Μέσω μίας λιτής και συνάμα πωρωτικής δήλωσής τους μέσω Facebook, οι Planet Of Zeus μας ενημέρωσαν πως έφτασαν στην Αθήνα αλλά δεν είχαν το κουράγιο να πάνε σπίτι τους και γι' αυτό ετοίμασαν ένα surprise gig στο Six D.O.G.S..

Θες η έκπληξη, θες τα απίστευτα live που δίνουν οι Αθηναίοι, θες το ότι έχουμε να τους δούμε από το Heavy By The Sea (δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να τους βλέπουμε και κάθε εβδομάδα), ο κόσμος προγραμματίστηκε ανάλογα και τελικά η συναυλία έγινε sold out.

Planet Of Zeus

Δυστυχώς, λόγω σημαντικών υποχρεώσεων, στον χώρο βρεθήκαμε λίγο μετά την έναρξη, αλλά το πάρτι είχε ξεκινήσει για τα καλά. Οι Planet Of Zeus έχουν το κακό συνήθειο να είναι αψεγάδιαστοι πάνω στην σκηνή και το κάνουν πλέον να μοιάζει πολύ εύκολο να γίνονται ένα με το κοινό. Τα sing-along στα "No Tomorrow" και "Stab Me", το κοπάνημα στο "Woke Up Dead" και φυσικά ο πανικός στα "Leftovers" και "Vanity Suit" είναι ενδεικτικά του τι μπορεί να ζήσεις με την συγκεκριμένη μπάντα.

Planet Of Zeus

Εκείνοι με την σειρά τους δεν σταματούσαν να μας ευχαριστούν για την παρουσία μας, καθώς όπως μας ενημέρωσαν το live κανονίστηκε την ίδια μέρα και πιο συγκεκριμένα μισή ώρα πριν φτάσουν στην πρωτεύουσα. Έτσι, μετά από ένα set που περιελάμβανε κομμάτια και από τους τρεις δίσκους τους, έκλεισαν κατά τις 00:50 λέγοντάς μας: «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, ήσασταν οι Planet Of Zeus».

Planet Of Zeus

Κάπως έτσι έκλεισε και το κομμάτι του Vigilante Tour για εκείνους. Μετά από αρκετούς σταθμούς στην Ευρώπη και το προχθεσινό live στην Θεσσαλονίκη, η μπάντα ήρθε στην πόλη της αλλά δεν είχε το κουράγιο να πάει σπίτι της, όμως είχε την όρεξη να παίξει μία ακόμα συναυλία στο «σπίτι» της, δηλαδή την Αθήνα.
SETLIST

A Girl Name Greed
No Tomorrow
The Great Dandolos
Vigilante
Woke Up Dead
Vanity Suit
Leftovers
Stab Me
Eat Me Alive

Κείμενο / φωτογραφίες: Αντώνης Τζιράκης
  • SHARE
  • TWEET