Οι Voivod για δύο συναυλίες στην χώρα μας

Επιστρέφουν μετά από τρία χρόνια με το "Synchro Anarchy" στις αποσκευές τους

07/10/2022 @ 19:06

Voivod (CAN)
opening act: Exarsis

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022
Αθήνα, Temple Athens

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022
Θεσσαλονίκη, Eightball Club

Εισιτήρια
Viva.gr

Ελάχιστες μπάντες επιβιώνουν για τέσσερεις δεκαετίες. Ακόμη λιγότερες είναι αυτές οι οποίες συνεχίζουν σε ένα τέτοιο χρονικό διάστημα να διευρύνουν τους δημιουργικούς τους ορίζοντές, καιρό μάλιστα αφότου έχουν κατακτήσει το θρυλικό τους status. Είναι αλήθεια πως οι Voivod δεν ήταν ποτέ σαν τις άλλες μπάντες. Ακόμη και κατά την έκρηξη της thrash metal σκηνής στα early '80s, το κουαρτέτο από το Κεμπέκ του Καναδά διαχώρισε την θέση του, ως μία ομάδα μοναδικών οραματιστών αλλά και ως ανατροπείς της μεταλλικής νόρμας. Από τα πρώιμα prog-thrash classics "Killing Technology" και "Dimension Hatross" μέχρι τις ψυχεδελικές αναζητήσεις των "The Outer Limits", οι Voivod δεν σταμάτησαν να αποτελούν κοινωνούς της μοναδικότητας και της δημιουργικής ελευθερίας για σχεδόν 40 χρόνια.

Την εποχή των αλλεπάλληλων lockdowns, οι Καναδοί δεν το έβαλαν κάτω. Συνέχισαν να κάνουν αυτό που ήξεραν καλύτερα: Να δημιουργούν! Το αποτέλεσμα είναι το επικό 15ο album "Synchro Anarchy", ένα καλειδοσκοπικό ηχητικό τέρας αλλά και ένα αδιαμφισβήτητο fanbase pleaser, στο οποίο παρουσιάζονται και πάλι καινοτόμοι, εν μέσω μιας απαράμιλλης έκρηξης άγριου, αλλά ευφάνταστου heaviness.

Οι Voivod ετοιμάζονται και πάλι να ξεχυθούν στα συναυλιακά stages ανά τον πλανήτη, οπλισμένοι με μερικές από τις καλύτερες μουσικές που έχουν γράψει ποτέ. Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στο Temple της Αθήνας και Τρίτη 29 Νοεμβρίου στο Eightball της Θεσσαλονίκης, ετοιμαστείτε να γίνουμε και πάλι μάρτυρες της ιστορίας!

Μαζί τους και στις δύο συναυλίες οι ανανεωμένοι εγχώριοι thrashers Exarsis, που με φρέσκο line-up και οργισμένοι όσο ποτέ μετά την αποχή του Covid-19, ετοιμάζονται για μία συναυλιακή επίθεση που θα σημάνει και την έναρξη της νέας εποχής για το συγκρότημα.

FB Event Αθήνα
FB Event Θεσσαλονίκη

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET