Ακούστε την επιστροφή των Vektor

Οι Αμερικανοί ανακοίνωσαν νέο split EP και περιοδεία με τους Cryptopsis

17/12/2020 @ 11:32

Έπειτα από σιωπή τεσσάρων ετών και ανακατατάξεις μελών, οι Αμερικανοί prog-thrashers Vektor επέστρεψαν με νέο τραγούδι.

Πρόκειται για το "Activate" το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Το εν λόγω κομμάτι, πρώτη νέα σύνθεση της μπάντας έπειτα από το εξαιρετικό "Terminal Redux" του 2016, θα είναι μια εκ των δύο νέων συνθέσεων της μπάντας που θα περιλαμβάνονται στο επερχόμενο Split EP με τους Ολλανδούς Cryptopsis.

To "Transmissions Of Chaos", όπως θα ονομάζεται η κυκλοφορία, θα κυκλοφορήσει μέσω της District 19 στις 25 Φεβρουαρίου 2021, με τους Vektor να σχολιάζουν σχετικά:

«Είμαστε χαρούμενοι που αποκαλύπτουμε την πρώτη από τις 2 συνθέσεις που θα έχουμε στο EP με τους φίλους μας τους Cryptopsis! Στο τραγούδι εμφανίζονται ο νέος μας ντράμερ Mike Ohlson, ο νέος μπασίστας Stephen Coon, και ο παλιός μου φίλος Erik Nelson. To τραγούδι ασχολείται με την επανενεργοποίηση των Vektor. Ελπίζουμε να χαρίσει λίγη θετική ενέργεια σε αυτήν την περίοδο. Έπειτα από την περιοδεία μας με την μπάντα το 2015, αποφασίσαμε να το επαναλάβουμε. Μείνετε συντονισμένοι για κάθε νέα εξέλιξη».

ΟΙ Vektor ανακοίνωσαν και ευρωπαϊκή περιοδεία με τους Cryptopsis, τους σταθμούς της οποίας μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Υπενθυμίζουμε πως to "Terminal Redux" κυκλοφόρησε πριν από τέσσερα χρόνια, τους έφερε στην Ελλάδα για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ επιλέχθηκε από τους συντάκτες του Rocking στα καλύτερα άλμπουμ του 2016, αλλά και στα 100 metal άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Transmissions Of Chaos".

1. Vektor - Activate
2. Vektor - Dead by Dawn
3. Cryptosis - Decypher 
4. Cryptosis - Prospect of Immortality

  • SHARE
  • TWEET