O Matt Heafy εμπλέκεται στη διαμάχη των Slipknot και Machine Gun Kelly

Ο frontman των Trivium έδωσε στον μουσικό το παρατσούκλι "Squirt Gun Smelly"

28/09/2021 @ 13:34

Θέση στη διαμάχη ανάμεσα στους Machine Gun Kelly και Slipknot πήρε ο frontman των Trivium, Matt Heafy, με μια σειρά από αναρτήσεις του στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο μουσικός χαρακτήρισε τον Kelly ως κάποιο που επιδίδεται στο cosplay μιας ταυτότητας ενός δεκαεξάχρονου pop punk οπαδού.

Τα σχόλια αυτά διαδέχονται το επί σκηνής ξέσπασμα του Kelly προς τους Slipknot και τις απαντήσεις του Corey Taylor, το οποίο έρχεται μήνες μετά την πρώτη αναφορά του frontman των Slipknot προς τον πάλαι ποτέ ράπερ.

Στη συνέχεια, με τις επόμενες αναρτήσεις του, ο Heafy έδωσε στον Kelly το παρατσούκλι "Squirt Gun (σ.σ. "νεροπίστολο") Smelly", ενώ εξήγησε το σκεπτικό του, δηλώνοντας πως δεν σκόπευε να ασχοληθεί μαζί του μέχρι που έμαθε το σκηνικό με τους Slipknot, καθώς είναι μια μπάντα η οποία, κατα τα λεγόμενά του, άνοιξε το δρόμο για χιλιάδες συγκροτημάτων, μεταξύ των οποίων και για τους Trivium.

Παράλληλα, ο Heafy αναγνώρισε πως παρά το γεγονός πως όλη η αντιπαράθεση από πλευράς του Kelly πιθανώς να αποτελεί ένα κόλπο για αύξηση της δημοσιότητάς του, θεώρησε πως όφειλε να τοποθετηθεί δημόσια. Υπενθυμίζεται πως οι Trivium αναμένονται να κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ τον επόμενο μήνα, ενώ ο Heafy ολοκλήρωσε τον πολυαναμενόμενο black metal δίσκο του.

  • SHARE
  • TWEET