Δείτε τον Thom Yorke να παρουσιάζει ζωντανά καινούρια σύνθεση των The Smile

H εκτέλεση αποτελεί μέρος της εμφάνισης του μουσικού στο Royal Albert Hall

21/12/2021 @ 14:51

Τον περασμένο Μάιο, οι Thom Yorke και Jonny Greeenwood των Radiohead μαζί με τον Tom Skinner, ντράμερ των Sons Of Kemet, ανακοίνωσαν την ίδρυση των The Smile.

To συγκρότημα είχε πραγματοποιήσει το συναυλιακό του ντεμπούτο του στο livestream του Glastonbury Festival, με περισσότερες πληροφορίες για το ντεμπούτο τους να αναμένονται το προσεχές χρονικό διάστημα.

Πριν λίγες ημέρες, σε live που πραγματοποίησε στο Instagram, το σχήμα πρόβαρε μερικές από τις συνθέσεις του επερχόμενου δίσκου.

Τώρα, ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί μια από αυτές, καθώς ο Yorke δημοσιοποίησε μια solo επί σκηνής απόδοση του στο κομμάτι "Free In The Knowledge" του συγκροτήματος.

Η εκτέλεση, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, αποτελεί μέρος της πρώτης συναυλίας που παραχώρησε ο σπουδαίος μουσικός από την αρχή της πανδημίας, τον περασμένο Οκτώβριο στο Royal Albert Hall, με τον Yorke να προλογίζει το κομμάτι αναφέροντας μεταξύ άλλων πως αφιερώνει τη σύνθεση σε όλους τους Βρετανούς μουσικούς που ζουν στην αβεβαιότητα εξαιτίας των συνεπειών της πανδημίας.

  • SHARE
  • TWEET