Στη δημοσιότητα trailer για το νέο ντοκιμαντέρ των King Crimson

Το "In The Court Of The Crimson King" πραγματοποιεί αναδρομή στην ιστορία 50 ετών της θρυλικής μπάντας

03/02/2022 @ 12:28

Οι King Crimson έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο trailer μέσα από το επερχόμενο ντοκιμαντέρ που πραγματοποιεί αναδρομή στην μακρόχρονη πορεία του progressive rock σχήματος.

Το "In The Court Of The Crimson King", όπως θα ονομάζεται η παραγωγή, δίνει έμφαση στην περιοδεία του θρυλικού συγκροτήματος το 2018 και 2019, η οποία είχε πραγματοποιηθεί με αφορμή τον εορτασμό της συμπλήρωσης μισού αιώνα από την κυκλοφορία του κλασικού ομότιτλου ντεμπούτου.

Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο, με τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει ο Toby Amies, και σε αυτό, πέραν του ηγέτη Robert Fripp και της τρέχουσας σύνθεσης της μπάντας, εμφανίζονται επίσης πρώην μέλη, όπως ο ντράμερ Bill Bruford και ο συνιδρυτής και πολυοργανίστας Ian McDonald.

Μπορείτε να δείτε το trailer στον ακόλουθο σύνδεσμο, για μια ταινία η οποία, όπως αναφέρεται και στο σχετικό δελτίο τύπου,, αποτελεί ένα σκοτεινό κωμικό φιλμ που εξερευνά το μοναδικό δημιουργικό περιβάλλον των King Crimson.

Υπενθυμίζεται πως εδώ μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό δισκογραφίας του Rocking για τα πεπραγμένα του εμβληματικού συγκροτήματος.

  • SHARE
  • TWEET