Νέο σχήμα από μέλη των My Chemical Romance, Coheed And Cambria, Thursday και Circa Survive

Διαθέσιμο το πρώτο single μέσα από το επερχόμενο ντεμπούτο των L.S. Dunes

26/08/2022 @ 13:31

Όπως φαίνεται, όταν ο Frank Iero, κιθαρίστας των My Chemical Romance, όταν τον περασμένο Μάιο μιλούσε για τη συμμετοχή του σε νέο σχήμα, εννοούσε ένα supergroup!

Οι L.S. Dunes, αποτελούνται από τους Iero (κιθάρες), το rhythm section των  post-hardcore ηρώων Thursday, δηλαδή τους Tim Payne (μπάσο) και Tucker Rule (τύμπανα), τον Travis Stever των Coheed And Cambria επίσης στις κιθάρες και τον Anthony Green, τραγουδιστή των Circa Survive.

Το σχήμα θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου μέσω της Fantasy Records το ντεμπούτο του, ονόματι "Past Lives", ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο single μέσα από αυτό.

Πρόκειται για το υπέροχο "Permanent Rebellion", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Σχολιάζοντας τη δημιουργία του σχήματος, ο Tucker Rule ανέφερε πως οι μουσικοί ήθελα να συνθέσουν μουσική που περιέχει στοιχεία από τις μπάντες τους, με ρίζες στο punk και το hardcore.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist της κυκλοφορίας, ενώ υπενθυμίζεται πως οι επανενωμένοι My Chemical Romance κυκλοφόρησαν τον Μάιο ένα ολοκαίνουριο single, ενώ οι Coheed And Cambria επανήλθαν δισκογραφικά τον προηγούμενο μήνα με το εξαιρετικό "Vaxis - Act II: A Window Of The Waking Mind".

"2022"
"Antibodies"
"Grey Veins"
"Like Forever"
"Blender"
"Past Lives"
"It Takes Time"
"Bombsquad"
"Grifter"
"Permanent Rebellion"
"Sleep Cult"

  • SHARE
  • TWEET