Το supergroup των Gone Is Gone κυκλοφόρησε νέο κομμάτι

Το rock σχήμα με μέλη από Queens Of The Stone Age, At The Drive-In και Mastodon ενεργοποείται ξανά

20/07/2020 @ 11:23

Το supergroup των Gone Is Gone έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο κομμάτι με τίτλο "Everything Is Wonderfall". Πρόκειται για το πρώτο τραγούδι που ακούμε από την μπάντα των Troy Sanders - μπασίστα των Mastodon, Troy Van Leeuwen - κιθαρίστα των Queens Of The Stone Age, Tony Hajjar των At The Drive-In και του πολυοργανίστα Mike Zarin μετά το "Echolocation" του 2017.

«Καθώς ο κόσμος κλειδώθηκε μέσα και οι μουσικοί βρίσκαμε μια νέα κανονικότητα, είμαστε τυχεροί  και άτυχοι μαζί κάνοντας αυτό που πρέπει να κάνει αυτή η μπάντα για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε» δήλωσε ο Tony Hajjar.

Σχετικά με το "Everything Is Wonderfall" είπε: «Αυτό το κομμάτι ξεκίνησε με ένα τζαμάρισμα και προσαρμόστηκε στη συνέχεια σε ένα νέο ήχο που δοκιμάζουμε. Θέλουμε τα τραγούδια μας να ταιριάζουν σε ένα πρότυπο μπάντας ή να αλλάζουν σε έναν ηλεκτρονικό τύπο που θα ζει από μόνο του σαν ένα ένα δεύτερο σκέλος του ήχου της μπάντας. Ανυπομονούμε να ακούσει ο κόσμος τα υπόλοιπα κομμάτια».

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο το video του "Everything Is Wonderfall" από τον Freangel Pacheco, ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε την κριτική του ομώνυμου EP τους. 

  • SHARE
  • TWEET