Στο billion club του Youtube οι Evanescence

To "Bring Me To Life" ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο προβολές στη δημοφιλή πλατφόρμα

03/02/2022 @ 12:54

To video για το εμβληματικό "Bring Me To Life" των Evanescence ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο προβολές στο Youtube όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ημέρες.

Το clip του hit που καθόρισε μια ολόκληρη γενιά, αναρτήθηκε στην δημοφιλή πλατφόρμα τον Δεκέμβριο του 2009 σε σκηνοθεσία του Philipp Stölzl, γυρίστηκε στη Ρουμανία το 2003, ενώ η εκδοχή του στο άλμπουμ, που περιλαμβάνει και φωνητικά από τον Paul McCoy των 12 Stones συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας "Daredevil".

Σημειώνεται πως όσον αφορά τη rock μουσική, τα τελευταία χρόνια εισήλθαν στο κλειστό club τόσο οι Metallica με το "Nothing Else Matters", όσο και οι Arctic Monkeys με το "Do I Wanna Know?" καθώς και οι Linkin Park με τα "In The End" και "Numb".

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το κλασικό, πλέον, video στον ακόλουθο σύνδεσμο, ενώ εδώ μπορείτε να ανατρέξετε στα σχόλια που πραγματοποίησε η frontwoman Amy Lee αναφορικά με το παρασκήνιο της δημιουργίας του κομματιού καθώς και του άλμπουμ τους "Fallen". όπου και περιέχεται η σύνθεση.

Η Lee δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη σε σχετική της ανάρτηση ενώ υπενθυμίζεται πως το συγκρότημα κυκλοφόρησε το 2021 το "The Bitter Truth" και αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα τον προσεχή Ιούνιο για μια συναυλία.

  • SHARE
  • TWEET