Νέο τραγούδι από τον Steven Wilson

Ο καλλιτέχνης αποκαλύπτει ένα ακόμη κομμάτι του "The Future Bites"

22/09/2020 @ 11:37

Ένα ακόμη δείγμα έδωσε μόλις στη δημοσιότητα ο Steven Wilson από το πολυαναμενόμενο νέο του άλμπουμ, "The Future Bites".

Μπορείτε να δείτε το video του ολόφρεσκου "Eminent Sleaze" εδώ.

Πρόκειται για το δεύτερο single που δίνει στη δημοσιότητα ο μουσικός έπειτα από το "Personal Shopper" που είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Μάρτιο.

Υπενθυμίζουμε πως εξαιτίας της επικρατούσας πανδημίας, η ημερομηνία κυκλοφορίας του διαδόχου του εξαιρετικού "To The Bone"έχει μετατεθεί για τις 29 Ιανουαρίου 2021.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Wilson, που αναδείχθηκε και από τη συντακτική μας ομάδα, μια από τις προσωπικότητες-κλειδιά της προηγούμενης δεκαετίας, δήλωσε πως το "The Future Bites" αναμένεται να είναι το λιγότερο κιθαριστικό του άλμπουμ.

Η πιο πρόσφατη επίσημη προσωπική κυκλοφορία του μουσικού ήταν το "Home Invasion: In Concert At The Royal Albert Hall" του 2018, ενώ, η συντακτική ομάδα του Rocking.gr ανέδειξε ως κορυφαίο δίσκο της προηγούμενης δεκαετίας το "Hand.Cannot.Erase", με το "The Raven That Refused To Sing (And Other Stories)" να συμπεριλαμβάνεται επίσης στα 30 καλύτερα άλμπουμ των '10s.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "The Future Bites".

01. Unself
02. Self
03. King Ghost
04. 12 Things I Forgot
05. Eminent Sleaze
06. Personal Shopper
07. Man Of The People
08. Follower
09. Anyone But Me

 

  • SHARE
  • TWEET