Kim Thayil: «Η συναυλία στη μνήμη του Chris Cornell έμοιαζε με ανοιχτή πληγή»

Ο κιθαρίστας των Soundgarden μίλησε για την γλυκοπικρη εμπειρία της εκδήλωσης

10/09/2020 @ 12:48

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο κιθαρίστας των Soundgarden, Kim Thayil μοιράστηκε τις σκέψεις του γύρω από την περσινή εκδήλωση στη μνήμη του εκλιπόντα Chris Cornell.

To "I Am The Highway: A Tribute To Chris Cornell", διοργανώθηκε από την Vicky Cornell και έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2019 στο Los Angeles.

Πέρα από τα εναπομείναντα μέλη των Soundgarden, Audioslave και Temple Of The Dog, είχαν εμφανιστεί, τιμώντας τον μουσικό, πλήθος σημαντικών καλεσμένων.

Ο Thayil, ενθυμούμενος τις στιγμές, αποκάλυψε:

«Το καλύτερο πράγμα της βραδιάς ήταν να παίζω πάλι μουσική με τους Matt (Cameron) και Ben (Shepperd). Έμοιαζε όμως με το σκάλισμα μιας ανοιχτής πληγής, συναισθηματικά, και κανείς μας δεν ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την ιδέα.

Αυτό που κρατάω ήταν η συνύπαρξη της μπάντας με οικογένεια και φίλους και όλη την ομάδα μας. Να μας βλέπω ξανά όλους μαζί έφερνε δάκρυα στα μάτια. Η οικογένεια των Soundgarden μαζί, τιμώντας την μνήμη ενός μέλους της, παίζοντας την μουσική της.

Πάντως, εκτός από αυτή την αίσθηση της αφοσίωσης, η προώθηση και το βάρος που έπεσε στην εκδήλωση δημιουργώντας μια celebrity ατμόσφαιρα ήταν χάλια. Γνωρίζαμε πολύ καλά την έλλειψη ουσίας της εκδήλωσης. Εν τέλει, το κάναμε για εμάς, για την κληρονομιά του Chris».

Υπενθυμίζουμε πως βρίσκεται σε εξέλιξη νομική διαμάχη μεταξύ των Soundgarden και της Vicky Cornell.

Μπορείτε να ανατρέξετε εδώ σε έναν οδηγό δισκογραφίας για τον σπουδαίο Cornell, ενώ εδώ μπορείτε να θυμηθείτε τα σημαντικότερα στοιχεία της πορείας του τεράστιου frontman.

  • SHARE
  • TWEET