Νέα τραγούδια από Scorpions, Joe Satriani και Thunder

Θα περιλαμβάνονται στους επερχόμενους δίσκους τους

18/02/2022 @ 19:45

Μία εβδομάδα μετά το αργό, βαρύ και ατμοσφαιρικό "Seventh Sun", οι Scorpions διαθέτουν το τελευταίο single πριν την κυκλοφορία του "Rock Believer". Πρόκειται για το εξαιρετικό "Shining Of Your Soul" που συνδυάζει την reggae αισθητική του "Is There Anybody There?" με μια θαυμάσια κιθαριστική μελωδία.


Δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ του Joe Satriani που βγαίνει στην αγορά στις 8 Απριλίου είναι το "Faceless". Σύμφωνα με τον κορυφαίο κιθαρίστα καταδεικνύει την περισσότερο μελωδική πλευρά του "The Elephants Of Mars".


Μόλις έναν χρόνο μετά το "All the Right Noises", οι σπουδαίοι Βρετανοί hard rockers Thunder κυκλοφορούν το πρώτο διπλό άλμπουμ της καριέρας τους. Πρώτο από τα δεκαέξι τραγούδια που δίνεται στην δημοσιότητα είναι το αξιόλογο, ανατολίτικης επιρορής "The Western Sky". Δείτει το video clip εδώ.

Πηγή έμπνευσης για το "Dopamine" που κυκλοφορεί στις 29 Απριλίου αποτέλεσε η θεωρία ενός Αμερικανού ψυχολόγου, σύμφωνα με την οποία τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εθίζουν τους χρήστες στην ντοπαμίνη, μέσω της διαδικασίας επιβράβευσης και επιδοκιμασίας.

  • SHARE
  • TWEET