O Geddy Lee επιβεβαιώνει πως δεν πέθανε διαψεύδοντας τις φήμες που είχαν προκύψει

Η φημολογία ήρθε ως αποτέλεσμα της ύπαρξης του ονόματός του στην επικαιρότητα του Twitter

09/09/2020 @ 10:22

Η Τρίτη που πέρασε, βρήκε το όνομα του frontman των θρυλικών Rush, να είναι ένα από τα trending θέματα στο Twitter, υπό το hashtag #GeddyLee.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την εξάπλωση ενός μικρού πανικού στις τάξεις των οπαδών της μπάντας, με τη φημολογία πως ο Lee έχει αποβιώσει, να κυριαρχεί.

Ο ίδιος ο μουσικός, μέσω του λογαριασμού των Rush, διέψευσε χιουμοριστικά τις φήμες, αναφέροντας:

«Ακόμη και εγώ παραξενεύτηκα όταν με είδα στην επικαιρότητα. Ρώτησα όμως τους σκύλους μου και τελικά αν και λίγο βαρετός είμαι μια χαρά».

Ο λόγος βέβαια που ο Lee βρέθηκε στην επικαιρότητα, κάτι που συνέβη επίσης σε μικρότερη έκταση και με τους Robert Plant και Stevie Nicks, δημιουργώντας αντίστοιχες ανησυχίες, είναι κάθε άλλο παρά δυσάρεστος.

Όπως διαπίστωσε ο αθλητικογράφος Allan Mitchell, η φωτογραφία του Lee αναγνωρίστηκε σε παιχνίδι των Toronto Blue Jays, ως μέρος των χάρτινων φιγουρών που έχουν αντικαταστήσει τους οπαδούς στα γήπεδα εξαιτίας των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας. Ο Lee είναι γνωστός μακροχρόνιος φανατικός οπαδός των Blue Jays.

Η φημολογία γύρω από τον Geddy Lee έρχεται οκτώ μήνες μετά τον θάνατο του θρυλικού Neil Peart στις 7 Ιανουαρίου.

Στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking.gr μπορείτε να ανατρέξετε εδώ σε ένα οδηγό δισκογραφίας των Rush, ενώ υπενθυμίζουμε πως το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας, "Clockwork Angels", συγκαταλέγεται στα 100 καλύτερα rock άλμπουμ της δεκαετίας του, όπως αναδείχθηκαν από τη συντακτική ομάδα του site.

  • SHARE
  • TWEET