Νέο σχήμα από μέλη των Devil's Blood, Dodecahedron, Soulburn και Ggu:ll

Ακούστε το καινούριο single των Gott μέσα από το ντεμπούτο EP τους που θα περιλαμβάνει και συμμετοχές από πρώην μέλη των In Solitude

24/03/2022 @ 13:41

Οι F. "The Mouth Of Satan" Lemouchi (The Devil’s Blood, Molassess - φωνητικά), T. van Geel (Soulburn, Legion of the Damned - κιθάρες), T. van Laarhoven (Severe Torture - κιθάρες), and W. van der Voort (Ggu:ll, Dodecahedron - κιθάρες), D. van Beek (Ggu:ll - μπάσο), και J. Schmitz (Radar Men From The Moon - τύμπανα) ένωσαν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις σε ένα νέο σχήμα.

Πρόκειται για τους Gott, οι οποίοι θα κυκλοφορήσουν και το ντεμπούτο EP τους, ονόματι "To Hell To Zion" στις 8 Απριλίου.

Επιπρόσθετα, το σχήμα αναμένεται να εμφανιστεί ζωντανά στο προσεχές Roadburn Festival στις 22 Απριλίου, για να παρουσιάζει ζωντανά ολόκληρη την κυκλοφορία.

Σε αυτήν όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, θα περιέχεται επίσης μια διασκευή στο "The Chain" των Fleetwood Mac, στην οποία θα συμμετέχουν οι Pelle (φωνητικά) και Gottfrid Åhman (πιάνο), ευρύτερα γνωστοί ως βασικά μέλη των In Solitude.

Οι Gott έδωσαν στη δημοσιότητα και ένα νέο δείγμα μέσα από το άλμπουμ, που τους βρίσκει να ξεδιπλώνουν το occult/doom rock ύφος τους.

Πρόκειται για το κομμάτι "The Colour Empty", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ, ενώ παλαιότερα είχαν αποκαλύψει το "Peyote's Dance", που μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Υπενθυμίζεται πως τα αδέλφια Åhman επέστρεψαν ως PÅGÅ το 2020 με το εξαιρετικό "The Evil Year", ενώ η F. Lemouchi με τους Molasses κυκλοφόρησαν το "Through The Hollow".

The Colour Empty
Venus In Mirage
Peyote's Dance
The Chain (διασκευή Fleetwood Mac)

  • SHARE
  • TWEET