Δύο livestream εμφανίσεις σε ξεχωριστή τοποθεσία ανακοίνωσαν οι Rival Sons

Όλες οι πληροφορίες για το "Pair Of Aces"

03/06/2021 @ 13:34

Οι Rival Sons ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή των πρώτων livestream συναυλιών τους, υπό την ονομασία "Pair Of Aces".

Οι εμφανίσεις, που θα διεξαχθούν στις 19 και 26 Ιουνίου, θα λάβουν χώρα στην ιστορική τοποθεσία ονόματι Catalina Casino, στο νησί Santa Catalina στην California.

To rock σχήμα, θα επισκεφθεί τις πρώτες κυκλοφορίες του, με την πρώτη εμφάνιση να περιλαμβάνει τη ζωντανή μεταφορά ολόκληρου του ντεμπούτου τους, "Before The Fire" που κυκλοφόρησε το 2009, ενώ η δεύτερη βραδιά θα βρει το συγκρότημα να παρουσιάζει το ομότιτλο EP του από το 2010.

Μπορείτε να προμηθευθείτε εισιτήρια για την εκδήλωση εδώ, ενώ εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer του "Pair Of Aces".

Νωρίτερα μες την χρονιά, οι Rival Sons αποκάλυψαν την εκκίνηση της δικής τους δισκογραφικής, ονόματι Sacred Tongue Recordings, με τη διανομή να αναλαμβάνει η Thirty Tigers.

Η μπάντα πρόσφατα απέκτησε εκ νέου τα δικαιώματα στις master κόπιες των πρώτων της κυκλοφοριών, επανεκδίδοντας πριν τα "Before The Fire" και "Rival Sons" σε όλες τις μορφές, ενώ παράλληλα δουλεύει πάνω στον διάδοχο του "Feral Roots".

Υπενθυμίζεται πως ο προ διετίας δίσκος των Rival Sons αναδείχθηκε από τη συντακτική ομάδα του Rocking ως ο κορυφαίος του 2019 καθώς και ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ της περασμένης δεκαετίας.

  • SHARE
  • TWEET