Ο Richie Faulkner υποβλήθηκε σε δεύτερη επέμβαση ανοικτής καρδιάς

Σχεδόν έτοιμο είναι το νέο άλμπουμ των Judas Priest

29/09/2022 @ 12:26

Ο Richie Faulkner αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε δεύτερη επέμβαση ανοικτής καρδιάς τον Αύγουστο που μας πέρασε.

Συμπληρώνοντας έναν χρόνο από την στιγμή που του άλλαξε την ζωή, ο κιθαρίστας των Judas Priest ανέφερε σε προσωπική του δήλωση ότι πριν την ευρωπαϊκή περιοδεία του συγκροτήματος, προέκυψε ζήτημα που έπρεπε να αντιμετωπιστεί χειρουργικά.

Πλέον, έχοντας περάσει έξι εβδομάδες από την δεύτερη επέμβαση ανοικτής καρδιάς, ο Βρετανός νιώθει καλά στην υγεία του και σε συνεννόηση με τους γιατρούς του, είναι έτοιμος να επιστρέψει στο δρόμο, για το επόμενο σκέλος της περιοδείας "50 Heavy Metal Years".

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The Entertainment Outlet, ο Faulkner μίλησε για την πρόοδο των εργασιών αναφορικά με τον διάδοχο του προ τετραετίας "Firepower".

Μετά το εμπόδιο της πανδημίας και τις περιοδείες που δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν νωρίτερα, έχουν ηχογραφηθεί τύμπανα, κιθάρες και μπάσο, με τα φωνητικά να απομένουν.

Ο κιθαρίστας θεωρεί πως ο Rob Halford θα πιάσει δουλειά για τις ηχοχογραφήσεις στις αρχές του επόμενου χρόνου, δεδομένων των περιορισμών που υπάρχουν, αλλά και με την άνεση που δίνει η τεχνολογία.

Οι Judas Priest επέστρεψαν στην χώρα μας για μία συναυλία στα μέσα του περασμένου Ιούλη, στα πλαίσια του Release Athens Festival, αφήνοντας κατά γενική ομολογία εξαιρετικές εντυπώσεις.

Δείτε ακόμη:

«A Buyer's Guide»: Judas Priest

«10»: Τα πνευματικά τέκνα των Judas Priest

  • SHARE
  • TWEET