Roger Taylor: «Ο George Michael δεν επρόκειτο ποτέ να διαδεχθεί τον Freddie Mercury»

Ο ντράμερ των Queen δίνει οριστικό τέλος στη διάσημη φημολογία

25/02/2021 @ 12:54

Ο Roger Taylor έδωσε τέλος στην φημολογία πως ο George Michael επρόκειτο στο παρελθόν να διαδεχθεί τον Freddie Mercury ως frontman των Queen.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο τελευταίο τεύχος του Classic Rock, o ντράμερ αρνήθηκε την φήμη πως αυτός και ο Brian May επιθυμούσαν να αναλάβει το μικρόφωνο της μπάντας ο Michael.

Υπενθυμίζουμε πως ο διάσημος τραγουδιστής είχε εμφανιστεί μαζί με τα εναπομείναντα μέλη των Queen στη θρυλική συναυλία προς τιμήν του Freddie Mercury στο Wembley το 1992.

Η χρόνια φημολογία, ήθελε τον Michael να αρνείται να παραμείνει στην θέση μόνιμα, παρά τη θέληση των υπόλοιπων μελών, έπειτα από την εν λόγω εμφάνιση.

Ο Taylor, δίνοντας τέλος στις φήμες, ανέφερε:

«Θυμάμαι να τις ακούω τότε, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν θα ταιριάζαμε. Ο George δεν είχε συνηθίσει να δουλεύει με μια live μπάντα. Όταν στις πρόβες ένιωσε την ένταση που ερχόταν από πίσω του, δεν μπορούσε να το πιστέψει».

Βέβαια, ο Taylor περιγράφει την εμφάνιση του Michael με τους Queen ως φανταστική, ενώ αποκάλυψε πως το εμβληματικό ντουέτο του sir Elton John με τον Axl Rose στο "Bohemian Rapsody" παραλίγο να μην είχε πραγματοποιηθεί:

«Θυμάμαι πως ήμασταν αποφασισμένοι να τους βάλουμε να τραγουδήσουν μαζί, κάτι που ήταν εν τέλει σπουδαίο, γιατί ο Axl ποτέ δεν εμφανίστηκε στις πρόβες».

Μπορείτε να ανατρέξετε εδώ την συνεργασία Queen και Michael στα πλαίσια του "Somebody To Love" από την θρυλική βραδιά.

Οι Queen κυκλοφόρησαν πριν λίγους μήνες την πρώτη τους κυκλοφορία με τον Adam Lambert, το "Live Around The World", για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

  • SHARE
  • TWEET