Πληροφορίες για τη νέα κυκλοφορία των Disturbed

09/08/2010 @ 15:07
Ενώ είχαμε αναφέρει και παλαιότερα πως οι Disturbed ετοίμαζαν ένα ντοκυμαντέρ για την επέτειο των δέκα χρόνων της μπάντας, δεν είχε γίνει γνωστό με ποιο τρόπο θα γίνει η διανομή του.



«Το ιδανικό σενάριο θα ήταν με κάθε κόπια του "Asylum" να υπάρχει το DVD μέσα, αλλά δεν είχαμε το budget για ένα τέτοιο εγχείρημα, μιας και το κόστος του να "κάψουμε" ένα εκατομμύριο DVD και να διαμορφώσουμε τις θήκες των CD ήταν απλησίαστο» εξηγεί ο κιθαρίστας της μπάντας, Dan Donegan. «Έτσι κι αλλιώς υπήρχε το extra κόστος για τη δημιουργία του DVD, αλλά αυτό, μιας και ήταν για τον σκοπό της επετείου, μας το κάλυψε η δισκογραφική, όμως έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να κρατήσουμε το κόστος σε λογικό επίπεδο, έτσι ώστε να μην αναγκάσουμε τους fans μας να πληρώσουν παραπάνω για κάτι που έπρεπε να είναι δώρο».

Αυτό λοιπόν που θα γίνει είναι πως κάθε αγορά του "Asylum", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του Αυγούστου, θα έχει οδηγίες και έναν κωδικό για το πώς μπορεί να δει κανείς το ντοκυμαντέρ "Decade Of Disturbed" αλλά και να το κατεβάσει, ενώ όποιος δώσει παραπάνω χρήματα για τη deluxe έκδοση του δίσκου θα το λάβει σε μορφή DVD.

Ως τότε, μπορείτε να απολαύσετε (ξανά) το trailer του "Decade Of Disturbed" παρακάτω:


  • SHARE
  • TWEET