Οι Queens Of The Stone Age ανακοινώνουν τις πρώτες τους συναυλίες σε τρία χρόνια

Η μπάντα του Josh Homme επιστρέφει στη σκηνή έπειτα από τη "Villains" περιοδεία του 2018

01/09/2020 @ 12:44

Οι σπουδαίοι Queens Of The Stone Age με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσαν την συναυλιακή τους επιστροφή, έπειτα από το πέρας της "Villains Tour" του 2018.

Η μπάντα του Josh Homme, αποκάλυψε πως θα εμφανίστει στα επερχόμενα φεστιβάλ σε Leeds και Reading, το καλοκαίρι του 2021.

Παρά το γεγονός πως νωρίτερα μες το 2020, η μπάντα εμφανίστηκε επί σκηνής με τον Johnny Depp για εννιά κομμάτια σε συναυλία φιλανθρωπικού σκοπού, οι εμφανίσεις της σε Reading και Leeds θα είναι οι πρώτες επίσημα ανακοινωμένες εμφανίσεις τους από το 2018.

Ο Josh Homme βέβαια, μες την χρονιά έχει παραμείνει ιδιαίτερα δραστήριος, έχοντας διασκευάσει μαζί με την Sharon Van Etten Elvis Costello & The Attractions, παίζοντας ακουστικά κομμάτι των Them Crooked Vultures, καθώς και συμμετέχοντας με διασκευή σε The Clash σε εκδήλωση προς τιμήν του Joe Strummer.

Επιπρόσθετα, πριν λίγο χρονικό διάστημα, ο καλλιτέχνης είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο επανένωσης των Kyuss, ενώ συμμετείχε και στον τελευταίο δίσκο των Run The Jewels, "RTJ3".

Ο τελευταίος δίσκος των Queens Of The Stone Age, ήταν το εξαιρετικό "Villains" το 2017, ενώ το Rocking.gr και ο Άλκης Κοροβέσης είχε παρευρεθεί στην "Villains Tour" και συγκεκριμένα στην εμφάνιση της μπάντας στη Μπολόνια, τον Νοέμβριο του 2017.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by QOTSA (@queensofthestoneage) on

  • SHARE
  • TWEET