Οι Pearl Jam διασκεύασαν Foo Fighters στη μνήμη του Taylor Hawkins

Ο Matt Cameron ανέλαβε τα φωνητικά στην εκτέλεση του "Cold Day In The Sun" όπου συμμετείχε και ο Chad Smith

09/05/2022 @ 12:53

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στο L.A. Forum το Σάββατο 7 Μαΐου, οι Pearl Jam τίμησαν την μνήμη του αδικοχαμένου ντράμερ των Foo Fighters, Taylor Hawkins.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα διασκεύασε το "Cold Day In The Sun", παρμένο από το "In Your Honour" του 2005, στο οποίο συμμετείχε στα lead φωνητικά ο Hawkins, που υπενθυμίζεται πως έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο.

Σε μια απολύτως ταιριαστή με το πνεύμα του κομματιού κίνηση, τα φωνητικά στη διασκευή των Pearl Jam ανέλαβε ο ντράμερ της μπάντας, και φίλος του Hawkins, Matt Cameron.

Ο Eddie Vedder, προλογίζοντας το κομμάτι, στην εκτέλεση του οποίου συμμετείχε και ο Chad Smith στα κρουστά, ανέφερε πως:

«Ποτέ δεν είναι εύκολο να χάνεις κάποιον. Όσο μεγαλώνεις παρατηρείς πως αυτό συμβαίνει όλο και συχνότερα. Έχει να κάνει με το που βρίσκεσαι εσύ σε αυτή τη χρονική πορεία, καθώς και οι φίλοι σου. Μερικές φορές όμως, όπως σε αυτή, είναι τόσο απροσδόκητο. Είναι όμως και δυσκολότερο καθώς ήταν κάποιος που αγαπούσε πραγματικά πολύ να ζει. Συνεπώς, μόνο να μας παρηγορεί μπορεί η σκέψη πως έζησε τη ζωή του στο μέγιστο».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συγκινητική στιγμή εδώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως Cameron και Hawkins είχαν συνεργαστεί στους Nighttime Boogie Association, κυκλοφορώντας το 2020 δύο singles.

  • SHARE
  • TWEET