Οι Omen σε ελληνική περιοδεία τον Σεπτέμβριο

Οι Αμερικανοί heavy/power metallers επιστρέφουν στη χώρα μας στα πλαίσια της Alive Tour

20/06/2018 @ 14:01

Omen - Alive Tour

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018, Το Μέρος, Πάτρα
Support: Terra Incωgnita / Shadowgrin

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018, Metal Union, Αγρίνιο
Support: Terra Incωgnita

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, Prague, Καστοριά
Support: Terra Incωgnita / Sense Of Fear / Hangover

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018, Eightball, Θεσσαλονίκη
Support: Terra Incωgnita / Serpent Lord

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018, Downtown, Λευκωσία
Support: Mirror / Solitary Breed

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018, AN Club, Αθήνα
Support: Power Crue

Οmen, μία από τις ιστορικότερες μπάντες του Αμερικάνικου heavy/power metal που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ειδικά στο ελληνικό κοινό. Με βασικό πυρήνα τον δαιμόνιο Kenny Powell και ανανεωμένο line-up, ίσως το καλύτερο των τελευταίων ετών και τον δικό μας Νίκο 'Μύγα' Αντωνογιαννάκη στα φωνητικά. Έρχονται στη χώρα μας το Σεπτέμβριο για μια σειρά εμφανίσεων στα πλαίσια της Alive Tour για να μας παρουσιάσουν το επερχόμενο ομότιτλο E.P. τους και φυσικά να παίξουν ζωντανά κομμάτια από όλη την δισκογραφία τους, και κυρίως την χρυσή διετία '84 - '86 (Battle Cry, Warning of Danger, The Curse).

Μαζί τους, στο πρώτο σκέλος της ελληνικής περιοδείας (Πάτρα, Αγρίνιο, Καστοριά, Θεσσαλονίκη) οι Terra IncΩgnita. Με ηγέτη το χαρισματικό Νεοϋορκέζο front-man Billy Vass, οι Terra IncΩgnita είναι μια μπάντα που περπατάει σε μονοπάτια μιας πλειονότητας Metal ειδών και αποχρώσεων. Το συγκρότημα καταφέρνει να τα αναμειγνύει όλα μαζί ομαλά, δημιουργώντας ένα μοναδικό, χαρακτηριστικό ήχο που είναι ταυτόχρονα μελωδικός και γεμάτος από καλώς εννοούμενη επιθετικότητα. Έχοντας σαν βάση το κλασσικό μελωδικό heavy Metal, η ανάμειξη επικών και ατμοσφαιρικών στοιχείων ενισχύεται και βελτιώνεται με την προσθήκη «σκοτεινών» και λυρικών θεμάτων σε όλες τις συνθέσεις τους.

Στις 24 Νοέμβρη 2017, κυκλοφόρησαν τη νέα δισκογραφική δουλειά τους "Fragments Of A Ruined Mind" από τη νέα δισκογραφική εταιρεία Symmetric Records του Bob Katsionis, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από τον τύπο σε όλο τον κόσμο.

Μαζί τους στην Αθήνα και το ΑΝ Club μία από τις ιστορικότερες ελληνικές heavy metal μπάντες, οι Power Crue, που κυκλοφόρησαν πριν λίγους μήνες το τελευταίο άλμπουμ τους με τίτλο "Excileosis", το οποίο και έχει λάβει πολύ καλές κριτικές.

Τη συναυλία της Θεσσαλονίκης ανοίγουν οι Serpent Lord, ένα από τα πιο υποσχόμενα σχήματα της συμπρωτεύουσας, θα μας παρουσιάσουν το ντεμπούτο τους "Towards The Damned", το οποίο ήδη έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές.

Στην Πάτρα τη συναυλία ανοίγουν οι Shadowgrin, ενώ στην Καστοριά οι Omen θα είναι headliners του 3ου Rock Overdose Festival στο οποίο θα τους πλαισιώσουν οι Sense Of Fear, ίσως η σημαντικότερη Heavy/Power metal μπάντα από την Κοζάνη, που μάλιστα κυκλοφόρησαν το εκπληκτικό ντεμπούτο τους "As The Ages Passing By" πριν από λίγους μήνες. Στη Λευκωσία παίζουν οι Mirror και Solitary Breed.

Προπώληση Εισιτηρίων:

Για το live της Αθήνας: 

SIRENS RECORDS  Νικηταρά 14 Αθήνα 210 3822304
EAT METAL RECORDS  Σπ. Τρικούπη 45 - Εξάρχεια 213 0378553
Monsterville - Αγίας Ειρήνης 13, 10551 Μοναστηράκι, Αθήνα , τηλ.: 210-3648180

Για το live της Θεσσαλονίκης:

Nephilim Music Store 
Musicland / Ticket House 
Steel Gallery Records
Eightball

Μία παραγωγή της Demons Gate Productions

Omen Alive Tour Greece

Facebook Event

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET