Αλλαγή ντράμερ για τους Paradise Lost

Το συγκρότημα ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Waltteri Väyrynen για την επερχόμενη περιοδεία του

08/09/2022 @ 12:04

Οι Paradise Lost ανακοίνωσαν την αποχώρηση του ντράμερ Waltteri Väyrynen (εικονιζόμενος δεξιά στην κεντρική φωτογραφία) από το συγκρότημα.

Επιπρόσθετα, οι εμβληματικοί Βρετανοί αποκάλυψαν και τον αντικαταστάτη του Φινλανδού στην επερχόμενη ευρωπαϊκή περιοδεία του σχήματος, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Guido Montanarini των Strigoi, του death metal/crust side-project του Greg Mackintosh.

Ο Väyrynen εξέδωσε και μια σχετική ανακοίνωση, αναφορικά με την απόφασή του, η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Αγαπητοί οπαδοί και φίλοι, με λύπη ανακοινώνω την αποχώρησή μου από τους Paradise Lost. Ήταν μια φανταστική εμπειρία και είμαι αδιανόητα περήφανος που ήμουν μέλος της ιστορίας του θρυλικού αυτού συγκροτήματος, παίζοντας εκατοντάδες συναυλίες σε όλο τον κόσμο και ηχογραφώντας δύο δίσκους μαζί τους.

Οφείλω να τονίσω πως η απόφασή μου δεν περιέχει έχθρα ή κάποιο δραματικό παρασκήνιο και θα θεωρώ για πάντα τους υπόλοιπους στην μπάντα φίλους μου, που θα μου λείψουν πολύ.

Εύχομαι στην μπάντα τα καλύτερα σε κάθε μελλοντικό τους πλάνο, και ανυπομονώ να μάθω προς ποιά κατεύθυνση θα κινηθούν πλέον. Όσον αφορά εμένα, πιστεύω θα μάθετε νέα μου σύντομα, οπότε αυτό δεν είναι αποχαιρετισμός».

Υπενθυμίζεται πως ο πιο πρόσφατος δίσκος των Paradise Lost, το "Obsidian", κυκλοφόρησε το 2020 ενώ τον περασμένο Απρίλιο επισκέφθηκαν την Αθήνα για μια συναυλία.

Επιπρόσθετα, ο νέος δίσκος των Strigoi, ονόματι "Viscera", θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου μέσω της Season Of Mist.

  • SHARE
  • TWEET