Εντός του έτους θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ για τον Ronnie James Dio

Η Wendy Dio αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες γύρω από την πολυαναμενόμενη παραγωγή

04/01/2022 @ 11:52

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Αργεντινό δημοσιογράφο Lucas Gordon, η Wendy Dio έδωσε περισσότερες πληροφορίες γύρω από την άφιξη του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ μεεπίκεντρο τον Ronnie James Dio.

Σημειώνεται πως την παραγωγή και τη χρηματοδότηση ανέλαβε η BMG, με το επερχόμενο φιλμ, που θα κυκλοφορήσει εντός της χρονιάς ενώ είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το 2019, να αποτελεί το πρώτο ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό μουσικό που θα είναι εγκεκριμένο από τον όμιλο που διαχειρίζεται τα πνευματικά δικαιώματα του Dio:

«Αναμένεται μες το 2022. Είδα πρόσφατα μια πρώιμη μορφή του. Ήταν πολύ συναισθηματικό. Είναι πολύ διαφορετικό από την πρόσφατη βιογραφία του. Σκέψου πως το βιβλίο τελειώνει στο 1986 με τη συναυλία του Ronnie στο Madison Square Garden. Το ντοκιμαντέρ όμως διανύει όλη του την πορεία μέχρι το τέλος και ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό. Το έβλεπα μαζί με τον εκδότη μου και έναν εκπρόσωπο της BMG, που χρηματοδοτεί το ντοκιμαντέρ. Όλοι μας κλάψαμε. Είναι ειλικρινά ενδιαφέρον και πολύ καλό. Οι Rob Halford, Lita Ford, Jack Black, Eddie Trunk, Mick Wall (συγγραφέας της βιογραφίας του Dio), όλοι εμφανίζονται». 

Σημειώνεται πως σε παλαιότερη συνέντευξή της το 2019, η χήρα και manager του μουσικού, είχε αναφέρει πως οι Geezer Butler, Doug Aldrich, Jeff Pilson, έδωσαν συνεντεύξεις για το project, ενώ αναμενόταν να πραγματοποιηθεί και μια με τον Tony Iommi.

Υπενθυμίζεται πως το "Rainbow In the Dark", η πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία του εμβληματικού τραγουδιστή, κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη της Wendy Dio στον Gordon εδώ.

  • SHARE
  • TWEET