Οι νέες κυκλοφορίες της 4ης Μαρτίου 2022

Απόκριες με αξιόλογες προτάσεις σε όλο το φάσμα της rock και metal μουσικής

04/03/2022 @ 12:34

Marillion - "One Hour Before It's Dark"
Διατηρώντας τον απελευθερωμένο δημιουργικά χαρακτήρα τους, οι Marillion παραμένουν σπουδαίοι και επίκαιροι, προσφέροντας ένα ακόμα απολαυστικό άλμπουμ.

Συνέντευξη Ian Mosley στον Χρήστο Καραδημήτρη:
«Αν νιώθαμε ότι επαναλαμβανόμαστε θα σκεφτόμασταν να σταματήσουμε»

Vein.fm - This World Is Going To Ruin You
Διαμέσου της πολύπλευρης ηχητικής του ακρότητας, το δεύτερο άλμπουμ των Αμερικανών ηχεί καθηλωτικό, αποτελώντας μια από τις κρισιμότερες κυκλοφορίες της εποχής.

Sabaton - "The War To End All Wars"
Βαρυφορτωμένο, πομπώδες, υμνικό και με τη Sabaton μανιέρα να μην διαφοροποιείται, το νέο άλμπουμ των Σουηδών εντείνει τις «πολεμικές» αντιδράσεις για το πρόσωπο τους.

Midnight - "Let There Be Witchery"
Έχοντας εδραιώσει πλέον το ύφος του, ο Athenar συνεχίζει να παρέχει απολαυστικό και ακαταμάχητο black 'n' roll.

Sanhedrin - "Lights On"
Το άνοιγμα των Sanhedrin σε μεγαλύτερο ακροατήριο κρίνεται επιτυχές, με μικρές τροποποιήσεις της early '80s heavy metal συνταγής τους να κάνουν τη διαφορά.

Sylvaine - "Nova"
Μία γνώριμη, καλοφτιαγμένη υπόκρουση για ταξίδια.

Oh Hiroshima - "Myriad"
Ατμοσφαιρικό post-rock όπως παλιά.

The Flower Kings - "By Royal Decree"
Ο δέκατος πέμτπος δίσκος για το σπουδαίο progressive rock σχήμα έρχεται ενάμισι χρόνο μετά το εξαιρετικό "Islands" και συνδυάζεται με την επιστροφή του συνιδρυτή και μπασίστα Michael Stolt.

Stereophonics - "Oochya!"
Δωδέκατος δίσκος για ιστορικό alternative rock σχήμα από την Ουαλία, που συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια ύπαρξης και 25 από την κυκλοφορία του ντεμπούτου "Word Gets Around".

Crowbar - "Zero And Below"
Οι περίφημοι Αμερικανοί sludge metallers επιστρέφουν με τον διάδοχο του προεξαετίας "The Serpent Only Lies" του 2016 και βασικό single το "Chemical Godz".

Warrior Soul - "Out On Bail"
Ο Kory Clarke συνεχίζει την τακτική δισκογραφία των τελευταίων ετών με το συγκρότημα που άφησε αυθεντικό rock 'n' roll έργο στις αρχές της δεκαετίας του '90.

Vio-lence - "Let The World Burn"
Οι βετεράνοι Bay Area thrashers επιστρέφουν στην δισκογραφία μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες με εξαιρετικό line-up και ένα EP πέντε κομματιών, έχοντας προηγουμένως δημοσιεύσει τα "Flesh From Bone" και "Let The World Burn".

Gran Turismo 7 Soundtrack
Ολοκαίνουρια τραγούδια των Nothing But Thieves και Afghan Whigs, αλλά και κομμάτια σχημάτων όπως οι London Grammar και Bring Me The Horizon περιλαμβάνονται στο soundtrack για την πιο πρόσφατη έκδοση του δημοφιλούς video game.

Metz / Adulkt Life Split EP
Metz και Adulkt Life κυκλοφορούν ένα split EP τριών τραγουδιών με αφορμή την επερχόμενη κοινή περιοδεία τους.

  • SHARE
  • TWEET