Με δύο ντράμερ και τρεις κιθαρίστες οι Judas Priest στην τελετή του Hall Of Fame

Ο Les Binks μίλησε για το πλάνο και τις πρόβες

21/10/2022 @ 13:05

Σε συνέντευξή του στο φινλανδικό μέσο Chaoszine, o πρώην ντράμερ των Judas Priest, Les Binks, μίλησε για την επερχόμενη ένταξη του θρυλικού συγκροτήματος στο Rock And Roll Hall Of Fame.

Συγκεκριμένα, ο μουσικός αποκάλυψε πως θα συμμετέχει στην εμφάνιση του σχήματος στην τελετή του θεσμού, αναλύοντας το πλάνο του συγκροτήματος:

«Η κατηγορία που έβαλαν την μπάντα, μας έδωσε αρχικά την εντύπωση πως δεν θα παίζαμε ζωντανά. Πλεόν όμως όλα έχουν αλλάξει, και όπως φαίνεται θα εμφανιστούμε.

Θα μείνει στην ιστορία. Έχεις μια συνθήκη κατά την οποία ο K.K. Downing παίζει με την μπάντα ξανά, κάτι που κανείς δεν περίμενε. Ο Richie Faulkner θα είναι εκεί, παρά το γεγονός πως δεν εισήχθη στο Hall Of Fame με το σχήμα, εξαιτίας των κανονισμών του. Δεν συμμετέχει στο σχήμα όσα χρόνια απαιτούνται. Και φυσικά, έχεις και τον Glenn Tipton. 

Ξέρω πως έχει κάποια θέματα υγείας τώρα, αλλά το πλάνο είναι να παρευρεθεί.

Συνεπώς, θα δείτε Judas Priest με τρεις κιθαρίστες και δύο ντράμερ. Θα παίξω και εγώ και ο Scott Travis, φυσικά. Είναι τόσα χρόνια στο συγκρότημα.

Θα έχουμε στη διάθεσή μας μόνο 8 λεπτά, που δεν είναι πολύ. Θα προβάρουμε νωρίτερα, αφού επιλέξαμε πως ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίσουμε αυτό το περιθώριο είναι με ένα medley κομματιών. Το έχουμε αποφασίσει και θα εξασκηθούμε σε αυτό».

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Ιούλιο οι Judas Priest παρέδωσαν μια εκπληκτική συναυλία στην Πλατεία Νερού, στα πλαίσια της headline εμφάνισής τους στο Release Athens 2022.

  • SHARE
  • TWEET