Οι νέες κυκλοφορίες της 17ης Ιουλίου 2020

UDO, Kansas, Bush και Pretenders συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον

17/07/2020 @ 08:04

Την τρίτη από τις πέντε συνολικά Παρασκευές του Ιουλίου, μπορεί να μην συναντάμε τον πλουραλισμό και το πλήθος άλλων ημερών, παρότι όμως βρισκόμαστε στο μέσο του καλοκαιριού, μία σειρά από σημαντικούς καλλιτέχνες κυκλοφορύν τις νέες τους δισκογραφικές δουλειές.

Το lockdown καθυστέρησε γεικότερα αρκετές κυκλοφορίες, και παρά την αβεβαιότητα που εξακολουθεί να επικρατεί παγκοσμίως εξαιτίας της συνεχιζόμενης πανδημίας, νωρίτερα ή αργότερα, βγαίνουν στην αγορά όσες δουλειές έχουν ολοκληρωθεί.

Επιλογές από τα άλμπουμ που ακολουθούν μπορείτε να ακούσετε στην σχετική λίστα του Spotify που ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση.

Mπορείτε τέλος να βρείτε όλα τα άρθρα με τις νέες κυκλοφορίες κάθε Παρασκευής από την 1η Μαΐου και έπειτα εδώ.

Kansas - "The Absence of Presence"
Τέσσερα περίπου χρόνια μετά το άλμπουμ της επιστροφής τους "The Prelude Implicit", οι Αμερικανοί θρύλοι του progressive rock επανέρχονται με το "The Absence Οf Presence", έχοντας ως πρώτο single το "Throwing Mountains".

U.D.O. - Das Musikkorps Der Bundeswehr - "We Are One"
Ο Udo Dirkschneider βρίσκει ξανά τους άλλοτε συνοδοιπόρους του στους Accept, Stefan Kaufmann και Peter Baltes, και σε συνεργασία με την μπάντα των ενόπλεων δυνάμεων της ομόσπονδης Γερμανίας επιστρέφει στην δισκογραφία με ένα μεγαλεπήβολο project που φαίνεται πως κερδίζει το στοίχημα.

Gang Οf Four - "Anti Hero"
Το σπουδαίο post-punk σχήμα από το Leeds, κυκλοφορεί ένα ακόμη EP μετά τον θάνατο του Andy Gill την 1η Φεβρουαρίου και το "This Heaven Gives Me Migraines".

Protomartyr - "Ultimate Success Today"
Οι Αμερικανοί επιστρέφουν στην δισκογραφία με τον διάδοχο του προ τριετίας "Relatives In Descent", έχοντας διαθέσει προηγουμένως τα "Processed Βy Τhe Boys" και "Worm Ιn Heaven".

Bush - "The Kingdom"
Μετά από αναβολή δύο μηνών εξαιτίας του lockdown, Οι Βρετανοί rockers κυκλοφορούν το όγδοο άλμπουμ της καριέρας τους, με πρώτο single το περσινό πλέον "Bullet Holes" που είχε συμπεριληφθεί στην ταινία "John Wick: Chapter 3 – Parabellum".

Jarv Is - "Beyond Τhe Pale"
Το νέο σχήμα του Jarvis Cocker των Pulp με τη συμμετοχή των Serafina Steer (πλήκτρα, φυσαρμόνικα), Emma Smith (βιολί, κιθάρα), Andrew McKinney (μπάσο), Jason Buckle (συνθεσάιζερ) και Adam Betts (τύμπανα) ντεμπουτάρει στην δισκογραφία.

The Pretenders - Hate For Sale
Οι Αγγλοαμερικανοί rockers, εισηγμένοι εδώ και δεκαπέντε χρόνια στο Rock Αnd Roll Hall Οf Fame, κυκλοφορούν το ενδέκατο άλμπουμ της καριέρας τους που μέχρι στιγμής λαμβάνει θετικές κριτικές, διαθέτοντας στις τάξεις τους τα αυθεντικά μέλη Chrissie Hynde και Martin Chambers.

Conan/Deadsmoke - "Doom Sessions Vol. 1"
H Heavy Psych Sounds εγκαινιάζει την σειρά Doom Sessions με τους Βρετανούς Conan και τους Ιταλούς Deadsmoke να μοιράζονται ένα EP τριών συνολικά κομματιών.

Nέα άλμπουμ κυκλοφορούν ακόμη:
• οι Γερμανοί black/death metallers Kthoniik Cerviiks ("Æequiizoiikum")
• οι Ισπανοί heavy/death metallers Thyrant ("Katabasis")
• οι Σουηδοί power metallers Mean Streak ("Eye Of The Storm")
• η Βρετανή singer/ songwriter Lianne La Havas ("Lianne La Havas")
• οι πρώην Dixie Chicks ως The Chicks ("Gaslighter")
• το indie pop σχήμα των Αμερικανίδων The Aces (Under My Influence).

  • SHARE
  • TWEET