Οι νέες κυκλοφορίες της 4ης Δεκεμβρίου 2020

Έντονο άρωμα Χριστουγέννων και ειδικές εκδόσεις από μεγάλα ονόματα

04/12/2020 @ 20:48

Gone Is Gone - "If Everything Happens For A Reason...Then Nothing Really Matters At All"
Δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ για το supergroup των Troy Sanders (Mastodon), Tony Hajjar (At The Drive-In), Troy Van Leeuwen (Queens Of The Stone Age) και Mike Zarin.

Sigur Ros - "Odin's Raven Magic"
Ορχηστρική συνεργασία ανάμεσα στους Sigur Ros και τους Hilmar Örn Hilmarsson, Steindór Andersen και Maria Huld Markan Sigfúsdóttir, η οποία έκανε πρεμιέρα πριν 18 χρόνια στο Barbican Centre του Λονδίνου και πλέον διατίθεται στο κοινό.

Gama Bomb - "Sea Savage"
Παλιομοδίτικο και πλέον ευχάριστο thrash.

Iron Savior - "Skycrest"
Στην παρούσα τους φάση, οι Iron Savior φαίνονται ελαφρώς πιο ορεξάτοι από τον περσινό τους εαυτό, με μια ντουζίνα συνθέσεις στο γνωστό υμνικό, ανατατικό τους ύφος.

Majestica - "A Christmas Carol"
Όλα τα κλισέ των Χριστουγέννων και του euro-power metal μαζί, σε μια σύμπραξη τόσο ταιριαστή αλλά συγχρόνως και τόσο προβληματική.

Calexico - "Seasonal Shift"
Πρώτος χριστουγεννιάτικο δίσκος για τους ιδιαίτερα αγαπητούς στην χώρα μας Αμερικανούς, με περιεχόμενο ιδιαίτερες διασκευές, όπως το "Happy Xmas (War Is Over)" των John Lennon και Yoko Ono, αλλά και πρωτότυπες συνθέσεις.

Dark Mark - "Dark Mark Does Christmas 2020"
Χριστουγεννιάτικος δίσκος και για τον σπουδαίο Mark Lanegan, με εκτελέσεις παραδοσιακών κομματιών, διασκευές σε τραγούδια όπως το "Burn The Flames" του Roky Erickson και το "Christmas Eve Can Kill You" των Everly Brothers, αλλά και νέες συνθέσεις.

"Mank" Original Soundtrack
Ο Trent Reznor και ο Atticus Ross των Nine Inch Nails υπογράφουν το soundtrack της ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας ταινίας "Mank" που είναι διαθέσιμη από σήμερα στο Netflix.

Arctic Monkeys - "Live At The Royal Albert Hall"
Δεύτερο live άλμπουμ για τους Βρετανούς μετά το "At The Apollo" του 2008, ηχογραφημένο στις 7 Ιουνίου του 2018 κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους για το "Tranquility Base Hotel + Casino". Όλα τα έσοδα από την εν λόγω συναυλία καθώς και από τον δίσκο πηγαίνουν στην φιλανθρωπική οργάνωση War Child UK.

The White Stripes - "Greatest Hits"
Πρώτη επίσημη συλλογή για το απόλυτα επιτυχημένο garage/blues duo, που κυκλοφορεί ψηφιακά παγκοσμίως και σε φυσική μορφή μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το διπλό βινύλιο και το CD θα είναι διαθέσιμα στον υπόλοιπο κόσμο στις 21 Φεβρουαρίου.

Blackberry Smoke - "Big Apple Breakdown - Sept 7, 2019"
Αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή μέσω Bandcamp διατίθεται ένα ακόμη χορταστικό live άλμπουμ του κορυφαίου σύγχρονου southern rock συγκροτήματος. 

Soilwork - "A Whisp Of The Atlantic" EP
Νέο EP συνολικής διάρκειας 37 λεπτών για τους Σουηδούς, με ενδιαφέρον concept και video clip για κάθε κομμάτι. 

Alex Maas - "Luca"
Πρώτος προσωπικός δίσκος για τον τραγουδιστή των Black Angels με τραγούδια που χρονολογούνται μέχρι και μια δεκαετία πίσω, σε αρκετά διαφορετικό ύφος απ' ότι έχουν συνηθίσει οι φίλοι του συγκροτήματος. 

Cirith Ungol - "The Orange Album"
Χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση, οι Cirith Ungol κυκλοφορούν μέσω Bandcamp το περίφημο "The Orange Album". Πρόκειται για την πρώτη τους επίσημη έκδοση σε κασέτα από το 1978 που μέχρι πρότινος δεν ήταν διαθέσιμη στο κοινό σε καμία μορφή.

Deafheaven - "10 Years Gone"
Η πανδημία χάλασε τα σχέδια των Deafheaven για μια περιοδεία με την αφορμή συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την κυκλοφορία του demo τους στο Bandcamp την 1η Ιουνίου του 2010, αντ' αυτού όμως διαθέτουν στο κοινό ένα live άλμπουμ και υπόσχονται νέα μουσική για το 2021.

Avatarium - "An Evening With Avatarium"
Μετά την διάθεση του concert film "Live In Stockholm" τον περασμένο Αύγουστο, οι Σουηδοί κυκλοφορούν το ίδιο περιεχόμενο ως live άλμπουμ, δίνοντας στους φίλους τους μια γεύση της περιοδείας για την προώθηση του "The Fire I Long For" που ελέω πανδημίας δεν πραγματοποιήθηκε.

Rammstein - "Herzeleid (XXV Anniversary Edition - Remastered)"
Για τον εορτασμό της 25ης επετείου από την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους, οι Rammstein αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν την remastered έκδοση του "Herzeleid", σε CD με συσκευασία σε σχήμα σταυρού, αλλά και σε βινύλιο.

Paradise Lost - "Draconian Times - 25th Anniversary Edition"
Αργυρούν Ιωβηλαίο και για το πέμπτο, ιδιαιτέρως σπουδαίο από πολλές απόψεις άλμπουμ των Βρετανών, που επανακυκλοφορεί σε διπλό βινύλιο και διπλό CD, με τον δεύτερο ψηφιακό δίσκο να περιλαμβάνει τέσσερα κομμάτια από live session για το BBC, οκτώ demo εκτελέσεις και την δισκευή στο "Walk Away" των The Sisters of Mercy.

  • SHARE
  • TWEET