Oι Nine Inch Nails υπογράφουν το soundtrack της νέας ταινίας του David Fincher

Το "Mank" θα κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου στο Netflix

22/10/2020 @ 12:25

Η νέα ταινία του David Fincher με τίτλο "Mank" θα παρουσιάζει την οπτική του σεναριογράφου Herman J. Mankiewicz, τον οποίο υποδύεται ο Gary Oldman, καθώς έγραφε το σενάριο της διάσημης ταινίας "Citizen Kane". Η ασπρόμαυρη ταινία θα μοιάζει πολύ με αντίστοιχες των '30s και των '40s και σε αυτήν θα συμμετέχουν ο Tom Burke στο ρόλο του Orson Welles, ο Charles Dance στο ρόλο του William Randolph Hearst, στον οποίο βασίστηκε ο χαρακτήρας του Charles Foster Kane, καθώς και οι Amanda Seyfried, Lily Collins, και Arliss Howard.

mank-film-poster

Για ακόμα μια φορά, ο Fincher θα συνεργαστεί με τον Trent Reznor και τον Atticus Ross των Nine Inch Nails για το soundtrack της ταινίας, και όπως φαίνεται από το trailer, το οποίο βλέπετε εδώ, το αποτέλεσμα είναι αρκετά διαφορετικό από ό,τι έχουν κάνει στο παρελθόν. «Ευτυχώς, πέρασα το μεγαλύτερο μέρος του 2020 δουλεύοντας για αυτό το υπέροχο φιλμ» έγραψε ο Reznor.

Οι Reznor, Ross και Fincher είχαν δουλέψει ξανά μαζί στα "The Social Network", "The Girl With The Dragon Tatoo" και "Gone Girl", ενώ οι δυο πρώτοι έγραψαν τα soundtrack των "Watchmen", για το οποίο έλαβαν και βραβείο Emmy, και "Waves", ενώ φέτος θα τους ακούσουμε ξανά στο φιλμ της Pixar, "Soul".

Να υπενθυμίσουμε ότι οι Nine Inch Nails κυκλοφόρησαν φέτος τον διπλό δίσκο "Ghosts V" και "VI"

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το soundtrack του "Mank".

  • SHARE
  • TWEET