Νέο live video από τους Mother Of Millions

Το "Spiral" βιντεοσκοπήθηκε και ηχογραφήθηκε στο Gagarin 205, κατά την παρουσίαση του "Orbit"

16/09/2022 @ 17:46

Οι Αθηναίοι prog metalers Mother of Millions κυκλοφόρησαν ένα καινούριο live βίντεο, με το τραγούδι "Spiral" από τον, καταξιωμένο από κοινό και κριτικούς, 2ο δίσκο του συγκροτήματος "Sigma". Το "Spiral" βιντεοσκοπήθηκε και ηχογραφήθηκε στο Gagarin 205 τον περασμένο Μάιο, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του "Orbit" EP που είναι και τελευταία κυκλοφορία της μπάντας.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία -Λεωνίδας Μιχελόπουλος
Βιντεοσκόπηση - Γεράσιμος Κολαΐτης, Αινείας Τζόπι, Αντώνης Ιωσιφίδης και Λεωνίδας Μιχελόπουλος.
Μοντάζ - Κώστας Κωνσταντινίδης
Μίξη και Μάστερ - Γιώργος Προκοπίου
FOH και Ηχογράφηση - Αλεξανδρος Κετεντζιάν
Light Design - Παναγιώτης Τσαλαβρέττας
Live Production - High Priority

Δείτε το εδώ.

Mother Of MIllions - Spiral

Οι Mother of Millions είναι ένα progressive metal κουαρτέτο με έδρα την Αθήνα.

H ιστορία τους ξεκινά το 2008 και βασίζεται σίγουρα στις μουσικές τους επιρροές, στις οποίες συναντάς συγκροτήματα οπως οι Porcupine Tree, οι Tool και οι Pink Floyd, αλλά και τις μπάντες που καθόρισαν το progressive metal παγκοσμίως. Οι Mother of Millions πρωτοστάτησαν στην άνοιξη της Progressive metal ελληνικής σκηνής, με τις κυκλοφορίες τους να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των καλύτερων δίσκων που έφτασαν στα πικάπ και τα ηχεία των fans του είδους τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ, τα "Human" (Bungalo 2014) και "Sigma" (ViciSolum Productions 2017), λαμβάνοντας τις θετικότερες κριτικές από το κοινό και τον παγκόσμιο μουσικό τύπο, ενώ το τρίτο τους album "Artifacts" (ViciSolum Productions 2019), βρέθηκε σε λίστες με τις καλύτερες κυκλοφορίες για το 2019.

Ένα νέο EP με τίτλο "Orbit" κυκλοφόρησε στις 6 Μαΐου, ενώ παράλληλα οι Mother of Millions δουλεύουν πάνω σε ένα νέο άλμπουμ.

Στην πορεία τους, οι Mother of Millions γύρισαν πολλές από τις σκηνές της Ελλάδας και της Ευρώπης. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με συγκροτήματα όπως οι Leprous, οι Pain of Salvation και οι Devin Townsend Project, ενώ κατέγραψαν και δύο ευρωπαϊκές περιοδείες, όπου και απέσπασαν πλήθος κολακευτικών σχολίων κι εντυπωσιακών reviews.

Το 2019 δυστυχώς αποτέλεσε χρόνια επανεκκίνησης για το συγκρότημα, καθώς η απώλεια του keyboardίστα και αδερφικού φίλου Μάκη Τσαμκόσογλου τους έδωσε δύναμη και έμπνευση για να συνεχίσουν το έργο που τόσο αγαπούσε.

Οι Mother of Millions είναι οι:
Γιώργος Προκοπίου - Vocals
Κώστας Κωνσταντινίδης - Guitars
Πάνος Πρίφτης - Bass
Γιώργος Μπουκαούρης - Percussion & Keys

Website και social media:

motherofmillionsband.com
facebook.com/motherofmillionsband
instagram.com/motherofmillionsband

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET