Mike Shinoda: Αναλαμβάνει την παραγωγή σε τραγούδια οπαδών του μέσω Twitch

Ο μουσικός επιθυμεί να ανταποδώσει στην διαδικτυακή κοινότητα με αυτήν την πρωτοβουλία

06/01/2021 @ 12:43

Ο Mike Shinoda (Linkin Park) προσφέρθηκε να αναλάβει την παραγωγή τραγουδιών των οπαδών του μέσω του καναλιού του στο Twitch.

Συγκεκριμένα, ο μουσικός ξεκίνησε την πρωτοβουλία #ShinodaProduceMe, με την οποία ζητά από τους οπαδούς να καταθέσουν τα τραγούδια τους ώστε να γίνει μετέπειτα η επιλογή.

Εξηγώντας την ιδέα πίσω από αυτήν του την κίνηση, ο Shinoda δήλωσε:

«Για το 2021, ήθελα να βρω ένα τρόπο να ανταποδώσω σε αυτήν την υπέροχη διαδικτυακή κοινότητα. Αναζητώ τραγουδιστές, rappers, συνθέτες, όσους αναζητούν βοήθεια για να εξελιχθούν.

Αν βρω κάτι σπουδαίο, θα αναλάβω την παραγωγή του, ζωντανά μέσω Twitch. Δεν υπάρχει κάποιου είδους διαγωνισμός, απλά η πρόθεση. Οι οπαδοί στο Twitch θα με βοηθήσουν να βρω τους κατάλληλους τραγουδιστές.

Υπάρχουν μόνο δύο κανόνες. Δεν θα συμμετέχω στα φωνητικά, οι καλλιτέχνες πρέπει να καταθέσουν κομμάτια με φωνητικά και ένα μουσικό όργανο, τίποτα ολοκληρωμένο. Επίσης, η παραγωγή θα είναι αποκλειστικά δική μου μέχρι να νιώσω πως τελείωσα την δουλειά».

Μπορείτε να λάβετε μέρος εδώ.

Υπενθυμίζουμε πως το 2020 ο μουσικός κυκλοφόρησε τους δίσκους "Dropped Frames, Vol. 1", "Vol. 2" και "Vol. 3", οι οποίοι δημιουργήθηκαν με την βοήθεια των οπαδών του μέσω Twitch.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Shinoda (@m_shinoda)

  • SHARE
  • TWEET