Νέος δίσκος με την βοήθεια του Twitch από τον Mike Shinoda

Ακούστε τρία τραγούδια από την επερχόμενη κυκλοφορία

30/06/2020 @ 11:53

Ο Mike Shinoda, ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου, που δημιούργησε με την βοήθεια οπαδών του στο κανάλι του στο Twitch, κατά την διάρκεια εκπομπών  την περίοδο της κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Το "Dropped Frames, Vol. 1", όπως θα ονομάζεται ο νέος δίσκος, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου από την Kenji Kobayashi Productions.

Εξηγώντας την ιδιαιτερότητα του νέου δίσκου, ο μουσικός ανέφερε πως κατά την διάρκεια streams που πραγματοποιούσε μέσω του προσωπικού του καναλιού, λάμβανε συμβουλές από οπαδούς σχετικά με την ηχητική κατεύθυνση του νέου δίσκου.

Το "Dropped Frames Vol. 1", θα περιέχει, έπειτα από ιδέες οπαδών, στοιχεία όπως "90's boy band pop", Bollywood hip-hop", μουσική στο στυλ των Mariachi, φλάουτα, ήχους από ηλεκτρονικές κονσόλες μεταξύ άλλων.

Σχολιάζοντας το τελικό αποτέλεσμα, ο Shinoda δήλωσε πως:

«Αυτή η συλλογή τραγουδιών είναι κατά βάση το αποκορύφωμα της μουσικής που συνέθετα στο κανάλι, μεγάλο μέρος της εμπειρίας όμως ήταν οι μεταδόσεις καθαυτές. Όταν ξεκινάω, συνήθως δεν γνωρίζω που θέλω να καταλήξω. Το αποτέλεσμα, βασίζεται στις προτάσεις των θεατών, τις εμπνεύσεις της στιγμής μου και όσα μαγικά συνέβησαν στο ενδιάμεσο».

Μπορείτε να ακούσετε τα τρία τραγούδια που ο Shinoda έδωσε στη δημοσιότητα από τον επερχόμενο δίσκο, συγκεκριμένα τα "Open Door", "Super Galaxtica" και "Osiris".

  • SHARE
  • TWEET