Μπασίστας metal μπάντας αποτρέπει μαζικό πυροβολισμό έξω από συναυλία

Ο Darin Wall δέχθηκε σφαίρα κατά τη σύγκρουσή του με τον ένοπλο δράστη

09/09/2021 @ 16:08

Ο Darin Wall, μπασίστας της metal μπάντας Greyhawk από το Seattle, συγκρούστηκε την περασμένη Κυριακή με άτομο που οπλοφορούσε έξω από συναυλιακό χώρο στο Boise.

O μουσικός, μόλις παρατήρησε την αφύσικη, κατά τα λεγόμενά του, συμπεριφορά ενός άνδρα με το όνομα Ethan Byrd, επιχείρησε να τον αποτρέψει από το να εισέλθει στο venue.

Συγκεκριμένα, ο Byrd έκανε κινήσεις με τα χέρια του, σημαδεύοντας το κοινό και προσποιούμενός πως πυροβολεί τους παρευρισκόμενους. Ο Wall αφού τον απομάκρυνε προσωρινά, στη συνέχεια συγκρούστηκε εκ νέου μαζί του.

Κατά την προσπάθειά του, δέχθηκε τα πυρά του επίδοξου δράστη στο πόδι, ο οποίος αφού αποχώρησε προσωρινά επέστρεψε με όπλο που είχε στο αυτοκίνητό του:

«Τον είδα να βάζει το χέρι πίσω από την μέση και να πιάνει το όπλο του. Τότε αποφάσισα να επέμβω. Δεν υπήρχαν άλλες επιλογές στο μυαλό μου. Το όπλο βρισκόταν σε μια τσέπη στο παντελόνι του, και με πυροβόλησε μέσα από αυτή, αλλά ευτυχώς με πέτυχε στο μηρό.

Στάθηκα τυχερός όσον αφορά το που με βρήκε η σφαίρα. Ευτυχώς είναι σε μέρος που δεν επηρεάζει τίποτα και δεν θα αφήσει μόνιμη βλάβη.

Η συναυλία μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν μια υπέροχη εκδήλωση ευτυχίας και αγάπης. Ενα μεγάλο, υπέροχο πάρτυ. Αγγαλιάστε την οικογένεια και τους φίλους σας, το αύριο δεν είναι δεδομένο».

Ο Byrd συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό ενώ ο Wall πλέον αναρρώνει στο σπίτι του.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ ενώ παρακάτω παρατίθεται η επίσημη ανακοίνωση των Greyhawk.

  • SHARE
  • TWEET