Πρώτο single για το black metal project των Matt Heafy και Ihsahn

Δείτε το video clip του "Tamashii No Houkai" των Ibaraki

22/01/2022 @ 19:13

Ο Matt Heafy αποκάλυψε το πρώτο δείγμα μέσα από το πολυαναμενόμενο black metal άλμπουμ του.

Ο ηγέτης των Trivium έδωσε στη δημοσιότητα το ολοκαίνουριο κομμάτι "Tamashii No Houkai", το οποίο θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο ντεμπούτο του ως Ibaraki, την black metal μπάντα που ίδρυσε σε συνεργασία με τον εμβληματικό Ihsahn, ο οποίος συμμετέχει και στο single.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το εξαιρετικό video clip της καταιγιστικής σύνθεσης εδώ, η οποία ξεδιπλώνει την αγάπη του μουσικού για το ατμοσφαιρικό black metal καθώς και τους ύστερους Emperor.

Σχολιάζοντας το τραγούδι, ο Heafy, ο οποίος στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Χρήστο Καραδημήτρη μας είχε προϊδεάσει για τις θεματικές του δίσκου, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«"Tamashii No Houkai" σημαίνει ψυχική κατάρρευση. Είναι μια ιαπωνική ορολογία που δεν υπήρχε προηγουμένως, αλλά την οποία δημιουργήσαμε για να εκφράσουμε το νόημα της σύνθεσης. Το κομμάτι γράφτηκε σε συνεργασία με τον Ihsahn των Emperor, μακροχρόνια έμπνευση καθώς και μέντορά μου. Η δημιουργία του ήταν σημείο καμπής για τους Ibaraki, συνοψίζει όλα όσα θεωρώ πως το black metal ήταν, είναι και μπορεί να είναι».

  • SHARE
  • TWEET