Ένας θάνατος και μια κηδεία θα... επανενώσουν τους Stone Roses;

08/04/2011 @ 09:04
Σύμφωνα με τη αγγλική εφημερίδα Sun, οι άσπονδοι φίλοι και πρώην συνεργάτες Ian Brown και John Squire των Stone Roses φένεται να «έθαψαν το τσεκούρι του πολέμου» και να τα ξαναβρήκαν, στη συνάντηση που είχαν στην κηδεία της μητέρας του Gary "Mani" Mounfield, μπασίστα της μπάντας.

Συμπληρωματικές πληροφορίες αναφέρουν πως το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό και πως έχουν κρατήσει επαφή οι τρεις τους, σκοπεύοντας μάλιστα να πείσουν τον drummer της μπάντας, Alan John Wren (Reni), να συμμετάσχει μαζί τους στο φημολογούμενο reunion τους.

Λίγες ώρες μετά, ο Gary Mounfield δήλωσε: «Νιώθω αηδιασμένος που κάποιοι προσπάθησαν να επωφεληθούν από τη θλίψη μου και να διαδώσουν αναληθείς φήμες. Το ότι δύο παλιοί φίλοι συναντήθηκαν έπειτα από 15 χρόνια στην κηδεία της μητέρας μου δε συνιστά ταυτόχρονα και τον επανασχηματισμό των Stone Roses. Δεν είναι αλήθεια και δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο».

Οι Stone Roses διαλύθηκαν το 1996, έχοντας κυκλοφορήσει τους δίσκους "The Stone Roses" και "The Second Coming", με τον Ian Brown να ακολουθεί solo καριέρα, τον John Squire να πειραματίζεται στη ζωγραφική και τον "Mani" να είναι μέχρι και σήμερα μέλος των Primal Scream.
  • SHARE
  • TWEET