Bill Kelliher: «Ο νέος δίσκος των Mastodon θα ανακατεύει τον ήχο της μπάντας»

Ο κιθαρίστας των Mastodon σχολίασε την κατεύθυνση του νέου δίσκου της μπάντας

14/07/2020 @ 10:38

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Tone Talk podcast, o Bill Kelliher, κιθαρίστας των Mastodon, αναφέρθηκε στην ηχητική κατεύθυνση του νέου δίσκου της μπάντας.

Συγκεκριμένα, ο Kelliher, παραδέχθηκε πως μερίδα οπαδών της μπάντας, πιθανώς να μην ενθουσιαστούν με την εξέλιξή της και να απομακρυνθούν.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως κάποιοι δεν θα «νιώθουν άνετα» με το πώς θα ακούγεται ο διάδοχος του "Emperor Of Sand".

Αναφερόμενος στην διαρκή εξέλιξη του ήχου της μπάντας, ο Kelliher υποστήριξε πως:

«Για μένα και την μπάντα, αν συγκρίναμε το ντεμπούτο μας με τους τελευταίους δίσκους, θα αναρωτιόμασταν αν πρόκειται για την ίδια μπάντα. Αυτή είναι η περίπτωση και τώρα.

Προχωράμε μπροστά, δεν μπορώ να μένω στάσιμος. Μπάντες όπως οι AC/DC, που είναι τρομεροί και τους λατρεύω, έχουν την ίδια φόρμουλα, τρεις χορδές, τρεις τέλειες χορδές. Το ίδιο και οι Ramones, ακόμη και οι Slayer. Δεν θα ήθελα να βρεθούμε στην ίδια θέση.

Ας το θέσω διαφορετικά. Με κάθε νέα κυκλοφορία μας, μερίδα οπαδών μας αποκηρύσσει, θεωρούν πως ξεπουληθήκαμε ή πως κινούμαστε σε ένα χώρο που αυτοί δεν νιώθουν άνετα να ακολουθήσουν. Εγώ όμως νιώθω πως με κάθε δίσκο κερδίζουμε περισσότερο κόσμο γιατί εξελισσόμαστε σαν συγκρότημα, γιατί ακόμη συνθέτουμε.

Είμαι 50 χρονών και ακόμη λειτουργώ έτσι, έτσι θα δουλέψω και σήμερα, και πιστεύω πως έχουμε αρκετούς οπαδούς που ανυπομονούν να δουν πως θα ηχεί ο νέος δίσκος μας, σε σχέση με τους πιο πρόσφατους, θα τους ανακατέψουμε λίγο».

Πρόσφατα, ο Kelliher, είχε αναφέρει πως η σύνθεση του νέου δίσκου είχε σταματήσει λόγω του lockdown, έχοντας έτοιμα 20 νέα κομμάτια.

  • SHARE
  • TWEET