Mark Tremonti: «Έχω ήδη 14 κομμάτια για τον επόμενο προσωπικό μου δίσκο»

Ο κιθαρίστας των Alter Bridge θα μπει στο στούντιο τον ερχόμενο Νοέμβριο

13/10/2020 @ 10:23

O κιθαρίστας των Alter Bridge, Mark Tremonti, ανακοίνωσε πως ετοιμάζει τον νέο του προσωπικό δίσκο.

Έτσι, μετά την κυκλοφορία του ΕP "Walk The Sky 2.0" στις 6 Νοεμβρίου, ο Tremonti θα αφοσιωθεί στον διάδοχο του "A Dying Machine".

O κορυφαίος κιθαρίστας της δεκαετίας σύμφωνα με τους αναγνώστες του Guitar World αποκάλυψε ότι ήδη συνθέτει υλικό για τον επερχόμενο άλμπουμ του. «Ο παραγωγός μου μένει εδώ στο Ορλάντο της Φλόριντα, και ο Myles (Kennedy, κιθάρα/φωνή των Alter Bridge) ήταν εδώ τους τελευταίους δύο μήνες ηχογραφώντας την προσωπική του δουλειά. Τελείωσε μέσα σε μια με δυο μέρες, οπότε είμαι ο επόμενος να μπω στο στούντιο το Νοέμβριο με Δεκέμβρη»

Σχετικά με την πρόοδο σύνθεσης του πέμπτου του δίσκου, o Tremonti δήλωσε: «Έχω φτάσει αρκετά μακριά. Έχω ήδη γύρω στα 14 κομμάτια. Θέλω να γράψω 20 κομμάτια πριν αποφασίσω ποιά θα μπουν τελικά στο δίσκο. Δεν έχει να κάνει με το ποια τραγούδια είναι καλά ή όχι. Είναι ποια δουλεύουν καλά και έχουν καλό δυναμικό εύρος».

Ο Αμερικανός μουσικός σχολίασε και το ύφος της μουσικής του νέου του δίσκου: «Έχει πιο heavy στοιχεία, αναμφίβολα μερικά από τα πιο ατμοσφαιρικά στοιχεία των Alter Bridge. To ρυθμικό κομμάτι στους Tremonti ξεχωρίζει, και κάθε στοιχείο speed metal που βάζω στην μπάντα δεν θα ταίριαζε απαραίτητα στους Alter Bridge. Επίσης τα φωνητικά μας είναι αρκετά διαφορετικά. Ο Myles είναι ένας πεπειραμένος τενόρος, ενώ εγώ σχεδόν βαρίτονος. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά στο πως ακούγονται οι δύο μπάντες».

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο χρονοδιάγραμμα για τον νέο δίσκο, αλλά ο Tremonti έδωσε και μια ιδέα για το πότε θα ασχοληθούν με το διάδοχο του "Walk The Sky". «Ο Myles και εγώ θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε πάνω στο νέο άλμπουμ ενώ θα περιοδεύουμε για τα προσωπικά μας project. Τότε μας έρχονται ιδέες για τον καινούργιο δίσκο των Alter Bridge».

  • SHARE
  • TWEET