«Αυτοκρατορικές» επανεκδόσεις για τους Manowar

Πιθανός τίτλος για το επερχόμενο, νέο άλμπουμ

14/01/2019 @ 13:11

Με ανάρτησή τους στο Facebook, οι Manowar ανακοίνωσαν την επικείμενη επανακυκλοφορία των κλασικών δίσκων τους "Into Glory Ride" και "Hail To England", ενώ εμμέσως αναφέρθηκαν στον τίτλο του νέου τους άλμπουμ.

Η ανακοίνωση ξεκίνησε με την φράση «ενώ ηχογραφούμε μέρη για» συνοδευόμενη από το hashtag "TheFinalBattle", οπότε μια λογική εξήγηση είναι ότι το νέο άλμπουμ θα έχει τον ίδιο τίτλο με την αποχαιρετιστήρια περιοδεία "The Final Battle", που επανεκινεί στις 25 Φεβρουαρίου και θα περάσει από την Ελλάδα τον Ιούνιο.

Σχετικά με τις επανεκδόσεις, το συγκρότημα αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

Κάθε καλλιτέχνης ονειρεύεται να αναθεωρήσει τις πρώτες του δουλειές, όχι γιατί δεν είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και δεν στηρίζει το έργο του, αλλά επειδή το δημιουργικό του μυαλό δεν σταματά να σκέφτεται τι περισσότερο θα μπορούσε να γίνει, καθώς η τεχνολογία επιτρέπει αυτά τα όνειρα να γίνονται πραγματικότητα.

Τα αρχεία του συγκροτήματος έχουν διατηρηθεί διεξοδικά, οπότε οι Manowar «επισκέπτονται» ξανά τις αυθεντικές multitrack master ηχογραφήσεις δύο εκ των κλασικών αριστουργημάτων τους, του "Into Glory Ride" και του "Hail To England".

Η μεταφορά από τον αναλογικό στον ψηφιακό ήχο με ποιότητα 96kHz προσθέτει το βάθος, την δύναμη και την διαύγεια που δεν ήταν δυνατό να υπάρχει στις αρχικές μίξεις και τα αρχικά master.

Τα "Into Glory Ride - Imperial Edition" και "Hail To England - Imperial Edition" θα κυκλοφορήσουν την άνοιξη του 2019.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εν λόγω άλμπουμ είναι τα μοναδικά που δεν έχουν κυκλοφορήσει σε βινύλιο μετά την δεκαετία του '80, οπότε οι αντίστοιχες επανεκδόσεις θα πρέπει να αναμένονται με ιδιαίτερη ανυπομονησία από οπαδούς και συλλέκτες.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από δύο εβδομάδες οι Manowar ανακοίνωσαν ότι τη θέση του κιθαρίστα στις επερχόμενες ζωντανές εμφανίσεις θα καλύψει ο E.V. Martel.

Οι Αμερικανοί θα εμφανιστούν ζωντανά στην χώρα μας στις 14 Ιουνίου, στα πλαίσια του φεστιβάλ Release Athens 2019. Πληροφορίες για την διάθεση των εισιτηρίων μπορείτε να βρείτε εδώ.

  • SHARE
  • TWEET