Leprous: Στη δημοσιότητα καινούριο single

Ο Einar Solberg ανακοίνωσε και την διεξαγωγή μιας livestream συναυλίας

04/12/2020 @ 13:28

Ένα νέο single έδωσαν στη δημοσιότητα οι Νορβηγοί Leprous.

Πρόκειται για το τραγούδι "Castaway Angels" του οποίου το video μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Το εν λόγω τραγούδι, είναι το πρώτο μουσικό δείγμα που δίνει στη δημοσιότητα η μπάντα έπειτα από το εξαιρετικό, τελευταίο τους άλμπουμ, "Pitfalls".

O Einar Solberg, τραγουδιστής της μπάντας, σχολίασε σχετικά:

«Αυτήν την χρονιά έπρεπε όλοι να προσαρμόσουμε τις ζωές μας, να πράξουμε διαφορετικά. Βρήκαμε νέες ασχολίες και δεν επιδοθήκαμε σε αυτές που είχαμε προγραμματίσει. Όταν ξέσπασε η πανδημία εδώ στη Νορβηγία, είχα έτοιμο τον σκελετό για ένα νέο τραγούδι των Leprous. Αποφασίσαμε όμως να δουλέψουμε πάνω σε κάτι διαφορετικό, και έτσι δημιουργήθηκε η κύρια δομή αυτού που έμελλε να γίνει το "Castaway Angels". Πολύ βασικό, αγνό, χωρίς τους αντιπερισπασμούς της τεχνολογίας. Μόνο η μελωδία και η κιθάρα.

Στην τελική όμως θέλαμε να παίξουμε απλά μαζί. Να κάνουμε κάτι απλό και όμορφο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και ανυπομονώ να ακούσουν όλοι πως περνάμε τον χρόνο μας την στιγμή που θα έπρεπε να περιοδεύαμε».

Σε σχετικά νέα, ο Solberg ανακοίνωσε την διεξαγωγή μιας livestream συναυλίας, έχοντας ως συνοδεία ένα πιάνο, όπου θα ερμηνεύσει μουσική από μεγάλο μέρος της δισκογραφίας των Leprous.

Η συναυλία θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στην γκαλερί "Telemark" στο Notodden. Μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια εδώ.

  • SHARE
  • TWEET