The Killers: Εσωτερική έρευνα «δεν επιβεβαιώνει» κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης από μέλος του crew

Το φερόμενο ως θύμα, το συγκρότημα και το προσωπικό έχουν πάρει μέρος στην έρευνα

04/08/2020 @ 14:21

Οι The Killers δεν βρήκαν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τους πρόσφατους ισχυρισμούς σεξουαλικής επίθεσης από μέλος του πληρώματος περιοδείας τους.

Μια εσωτερική έρευνα ξεκίνησε από τη νομική ομάδα του γκρουπ την περασμένη εβδομάδα, μετά από τους ισχυρισμούς της ηχολήπτριας Chez Cherrie ότι μια γυναίκα κακοποιήθηκε σεξουαλικά στα παρασκήνια κατά τη διάρκεια της περιοδείας του συγκροτήματος στις ΗΠΑ, το 2009. Κανένα από τα μέλη της μπάντας δεν εμπλέκεται στην υποτιθέμενη επίθεση.

Η Cherrie έγραψε ότι ένας από τους ηχολήπτες του συναυλιακού χώρου ακούστηκε μέσω ραδιοπομπού να λέει ότι ένα κορίτσι ήταν μέσα στην γκαρνταρόμπα στη συναυλία στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν. Λέγεται ότι έδωσε εντολή σε άλλα μέλη του προσωπικού να «βάλουν το όνομά τους στη λίστα έξω από την πόρτα της γκαρνταρόμπας μαζί με τον αριθμό συχνότητάς τους και θα τους καλούσαν όταν θα ερχόταν η σειρά τους». Αργότερα, η ίδια θυμήθηκε έναν φύλακα να περιγράφει το κορίτσι ως «λιπόθυμο και γυμνό».

Οι Reynolds & Associates, οι δικηγόροι που εκπροσωπούν το συγκρότημα, έχουν πλέον επιβεβαιώσει ότι δεν βρήκαν «καμία απόδειξη» των ισχυρισμών, αφού μίλησαν με την Cherrie, το φερόμενο ως θύμα, το συγκρότημα, το προσωπικό του συναυλιακού χώρου και άλλους εμπλεκομένους.

Οι δικηγόροι της μπάντας από το Las Vegas είπαν ότι κατάφεραν να εντοπίσουν μόνο έναν «προβληματικό» μηχανικό ήχου που έκανε «μια σειρά από σεξιστικές παρατηρήσεις και αγενή σχόλια» που «προκάλεσαν μεγάλη δυσφορία σε γυναίκες-μέλη της ομάδας ήχου». Αυτό το άτομο απολύθηκε από την ομάδα το 2013.

Οι The Killers πρόσφατα παρουσίασαν μια νέα εκδοχή του τραγουδιού τους "Land Of The Living", το "Land Of The Free", με στίχους που αναφέρονται στη δολοφονία του George Floyd από αστυνομικούς.

Η μπάντα ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ανέβαλε την ημερομηνία κυκλοφορίας του έκτου της άλμπουμ "Imploding The Mirage", αλλά τα νέα τραγούδια "Caution", "Fire In The Bone" και "My Own Soul's Warning" είναι ήδη διαθέσιμα για streaming.

  • SHARE
  • TWEET