O Tom Meighan μιλάει για την αποχώρησή του από τους Kasabian και την επίθεση στην σύντροφό του

Ο τραγουδιστής είχε παραδεχθεί την ενοχή του ενώπιον του δικαστηρίου

09/12/2020 @ 11:51

Ο πρώην τραγουδιστής των Kasabian, Tom Meighan, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια γύρω από την καταδίκη του για την επίθεση εις βάρος της συντρόφου του, η οποία οδήγησε και στην αποχώρησή του από το συγκρότημα.

Υπενθυμίζουμε πως ο Meighan αποχώρησε από τους Kasabian τον Ιούλιο, ενώ στην συνέχεια παρουσιάστηκε στο Ειρηνοδικείο του Leicester για την εκδίκαση της υπόθεσης όπου και παραδέχθηκε την ενοχή του.

Συγκεκριμένα, ο Meighan αρχικά είχε αρνηθεί το συμβάν, όμως εν τέλει, δήλωσε πως «απολογείται ειλικρινά προς όλους όσους απογοήτευσε με την συμπεριφορά του και πως θα φροντίσει να αντιμετωπίσει την επιθετική του συμπεριφορά».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο CornwallLive, η σύντροφός του, Vikki Ager και ο ίδιος, παρουσίασαν το συμβάν ως μια διαμάχη υπό την επήρεια μέθης και ως μεμονωμένο περιστατικό.

«Είχαμε πιεί πάρα πολύ. Μετανιώνω όλα όσα συνέβησαν εκείνη την νύχτα, όσα μπορώ να θυμηθώ τουλάχιστον. Δεν τα υποστηρίζω, ήταν τρομακτικά. Αγαπώ την κοπέλα μου πάρα πολύ.

Έβραζα εκείνη την εποχή. Είχα χαθεί, δεν ήξερα που πάνε τα πράγματα. Έπνιγα τον εαυτό μου με αλκοόλ για να αντιμετωπίσω τα προβλήματά μου και όσα συνέβαιναν τριγύρω μου.

Είμαι πλήρως υπεύθυνος για όσα συνέβησαν αλλά αγαπώ την σύντροφό μου και προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε».

Η Ager με τη σειρά της σχολίασε πως ήταν «μεμονωμένο περιστατικό» και δεν είχε βιώσει τίποτα βίαιο στο παρελθόν από τον Meighan. Ο τραγουδιστής με τη σειρά του παραδέχθηκε πως το συμβάν πρέπει να στενοχώρησε πάρα πολύ τους Kasabian, ενώ αποκάλυψε πως τώρα δουλεύει πάνω σε έναν νέο προσωπικό δίσκο.

«Δεν μπορώ να γνωρίζω αν θα επανενωθεί ποτέ η μπάντα. Είναι ωμό, σαν ένα πληγωμένο θηρίο, είναι μολυσμένο αλλά νιώθω πως η μόλυνση υποχωρεί. Πέρασα μια ζωή μαζί τους και πρέπει να τους ράγισα την καρδι, να με βλέπουν έτσι».

  • SHARE
  • TWEET