Προσβεβλημένος από την απόφαση των Judas Priest να περιοδεύσουν ως τετράδα ο K.K. Downing

O κιθαρίστας κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες εξελίξεις στο στρατόπεδο του εμβληματικού συγκροτήματος

24/01/2022 @ 12:53

Πριν μερικές ημέρες, οι Judas Priest είχαν ανακοινώσει πως σκόπευαν να περιοδεύσουν ως τετράδα, με τον Andy Sneap να περιορίζεται στα καθήκοντά του ως παραγωγός στον επερχόμενο δίσκο τους.

Έπειτα από αντιδράσεις, μεταξύ των οποίων και αυτή του Sneap, όπου δήλωσε απογοητευμένος από αυτή την εξέλιξη, το εμβληματικό σχήμα ανακάλεσε την απόφασή του, επιστρέφοντας στο αρχικό του πλάνο εν όψει της επικείμενης επετειακής περιοδείας για τα 50 χρόνια ιστορίας του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο podcast "Rock Of Nations With Dave Kinchen", o πρώην κιθαρίστας της μπάντας, K.K. Downing, κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες εξελίξεις, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Αντέδρασα όπως όλοι. Ήμουν εντελώς σαστισμένος. Κατά κάποιο τρόπο, ήταν τόσο ακραίο και προσβλητικό. Υποθέτω ήταν προσβλητικό και ως προς τον Glenn (Tipton). Έμοιαζε με ένα χαστούκι στο πρόσωπο, σαν να μας έλεγες πως, ΟΚ, εσείς το κάνατε (σ.σ. αναφέρεται στην καθιέρωση του κιθαριστικού διδύμου), αλλά πιστεύουμε πως πλέον μπορεί να γίνει και από ένα άτομο μόνο του. 

Υπό μια έννοια, έκανε εμάς και όλα όσα δημιουργήσαμε να μοιάζουν περιττά, σαν να μην είχαν τόση αξία. Είμαι σίγουρος πως και ο Glenn θα συμφωνεί σε αυτό.

Είναι πολύ περίεργο για τους Judas Priest και μόνο να το σκεφτούν ως ιδέα. Προφανώς, υπάρχει κάποιο παρασκήνιο που δεν το γνωρίζουμε.

Είναι εύκολο να αξιοποιήσεις τον τροχό, το δύσκολο είναι να τον εφεύρεις». 

Υπενθυμίζεται πως ο Downing κυκλοφόρησε με το νεοσύστατο σχήμα των KK's Priest το ντεμπούτο τους "Sermons Of The Sinner" τον περασμένο Οκτώβριο.

  • SHARE
  • TWEET