Με Phoebe Bridgers και Lucy Dacus το νέο single της Julien Baker

Ο δεύτερος δίσκος της μουσικού θα κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες

04/02/2021 @ 11:13

Η Julien Baker έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη single από τον νέο της δίσκο.

Πρόκειται για το τραγούδι "Favor", όπου συμμετέχουν επίσης στα φωνητικά οι, συμπαίκτριες της Baker στο σχήμα Boygenius, Phoebe Bridgers και Lucy Dacus, και το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Το δεύτερο άλμπουμ της μουσικού, θα ονομάζεται "Little Oblivions" και θα κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου μέσω της Matador και θα διαδέχεται το προ τετραετίας ντεμπούτο της, "Turn Out The Lights".

Η Phoebe Bridgers, της οποίας το άλμπουμ "Punisher" συμπεριλαμβάνεται στα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2020 όπως αναδείχθηκαν από τη συντακτική ομάδα του Rocking.gr, σχολιάζοντας τη συμμετοχή της δήλωσε;

«H Julien είναι είναι από εκείνα τα άτομα που θες την γνώμη τους για τα πάντα. Διαθέτει πραγματική κριτική σκέψη με μια διαρκώς εξελισσόμενη και λεπτομέρη άποψη για τον κόσμο. Η μουσική της αλλάζει κατά παρόμοιο τρόπο και αυτός ο δίσκος είναι ο αγαπημένος μου από όσους έχει συμμετέχει. Είμαι σίγουρη πως θα σκέφτομαι το ίδιο και για τον επόμενο».

Μπορείτε επίσης να ακούσετε το "Faith Healer" από το άλμπουμ εδώ, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Little Oblivions".

01. Hardline
02. Heatwave
03. Faith Healer
04. Relative Fiction
05. Crying Wolf
06. Bloodshot
07. Ringside
08. Favor
09. Song in E
10. Repeat
11. Highlight Reel
12. Ziptie

  • SHARE
  • TWEET